Știri

Șeful IPJ Brașov, avansat la gradul de chestor

Cu ocazia Zilei Naționale a României,  polițiștii brașoveni care s-au remarcat prin rezultate deosebite în activitatea desfăşurată au fost recompensați prin avansarea la gradul profesional următor, înainte de termenul de îndeplinire a stagiului minim în gradul profesional deținut. Printre cei avansati s-a numarat si seful Inspectoratului Judetean de Politie(IPJ)Brasov, Valentin Flucus. Acesta a fost inaintat la gradul de chestor de politie.

Printre aceştia este şi şeful IJP Braşov, Valentin Flucuş (foto dreapta), care a fost înaintat la gradul de chestor de poliţie.

Astfel,  4 ofiţeri şi 10 agenţi de poliţie  de la serviciile și subunitățile din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov au primit gradele profesionale în cadrul unei festivități condusă de șeful inspectoratului.

Mesajul Inspectorului General al Poliţiei Române, chestor principal de poliţie Bogdan Despescu, pentru aceștia a fost:

 

       Dragi colegi,

 

În numele conducerii Poliției Române, al meu personal, vă felicit pentru avansarea în gradul profesional și vă mulțumesc pentru modul în care v-ați îndeplinit misiunile, dovedind profesionalism şi fermitate în aplicarea legii.

 

Dumneavoastră sunteți dovada că ne-am îndeplinit atribuţiile cu onoare, rigurozitate şi devotament, că am dezvoltat o relaţie bazată pe încredere şi respect cu cetăţenii.

 

Ne aflăm la început de decembrie. Este momentul să ne facem bilanțul activităților din acest an, să rememorăm cele mai importante rezultate obţinute în îndeplinirea misiunilor, să învățăm din experiența acumulată și să continuăm să ne perfecționăm, astfel încât să arătăm tuturor că, prin tot ceea ce facem, polițiștii români sunt profesioniști, integri și devotați comunității.

 

                Urmează o perioadă frumoasă, cu evenimente importante și semnificații multiple pentru fiecare dintre noi, fie că vorbim de Ziua Națională a României sau de Sărbătorile de Iarnă.

 

            Cu acest prilej, vă doresc tuturor mult succes în activitatea cotidiană, iar competenţa, răbdarea şi puterea de muncă să se alăture în mod fericit onoarei şi demnităţii puse în serviciul cetăţenilor.

 

Totodată, doresc să transmit familiilor dumneavoastră urări de sănătate şi mulţumirile mele personale, pentru ajutorul, sprijinul şi înţelegerea de care dau dovadă permanent.

 

La Multi Ani România! La mulți ani tuturor polițiștilor români!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web