ActualitateInformații

Sefii de promoție deveniți studenți ai Universității Transilvania au primit laptopuri cadou

37 de tineri, şefi de promoţie de liceu din 12 judeţe ale ţării, care au devenit în această toamnă studenţi ai Universităţii Transilvania din Braşov, au primit din partea instituției câte un laptop, iar cei care au solicitat cazare şi masă beneficiază de acestea în regim gratuit, timp de un an. Totodată au fost premiaţi şi cei 14 şefi de promoţie ai ciclului de licenţă, care îşi continuă studiile de masterat la Universitatea Transilvania.

„Este al treilea an în care îi premiem pe tinerii cu rezultate deosebite. Acesta este doar un mic gest pe care îl facem pentru atragerea şi încurajarea studenţilor cu realizări remarcabile, iar cifrele vorbesc de la sine: daCc în urmă cu doi ani deveneau studenţi ai universităţii noastre 12 şefi de promoţie de liceu, anul acesta avem 37 de boboci, care au fost cei mai buni absolvenţi ai liceelor de provenienţă”, a declarat rectorul universităţii, Vasile Abrudan, care a vorbit cu studenţii, i-a felicitat şi i-a încurajat să continue cel puţin în acelaşi ritm.

Şi în acest an, pentru Universitatea Transilvania din Braşov au optat studenţi din toate colţurile ţării: Prahova, Buzău, Bacău, Galaţi, Mureş, Caraş-Severin, Covasna, Teleorman, Constanţa etc. Cei mai mulţi dintre cei premiaţi au ales facultăţile cu profit ingineresc, precum Facultatea de Inginerie tehnologică şi management industrial, precum şi Facultatea de Ingineria Calculatoarelor, dar şi facultăţi de la profil umanist, cum ar fi cea de Litere sau Sociologie şi Comunicare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web