De ultimă oră

Ședință de îndată la Consiliul Județean Brașov. Vezi motivul!

Joi, 9 august 2018, începând cu ora 10:00, la sala 120 va avea loc ședința de îndată a Consiliului Județean Brașov.

Ordinea de zi poate fi vizualiat aici:

http://erp.judbrasov.ro/TiparireMaterialePlen.php?hide=diverse

 Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al județului Brașov.
2    Proiect de hotărâre privind utilizarea excedentului bugetar, al Judetului Brasov, rezultat la încheierea exercițiului bugetar aferent anului 2017.
3    Proiect de hotărâre aprobarea finanțării de către Județul Brașov a Turneului Internațional de Tenis Masculin Selgros Cup organizat de către Federația Română de Tenis în perioada 31 august – 9 septembrie 2018 în Brașov (Baza Sportivă Olimpia) cu suma de 31.035 lei.
4    Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului ”Îmbunătățirea accesului populatiei din Județul Brașov la servicii medicale de urgență”, a cheltuielilor legate de proiect și a acordului de parteneriat.
5    Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului ”Asigurarea accesului la servicii de sănătate în regim ambulatoriu pentru populația județului Brașov”, a cheltuielilor legate de proiect și a acordului de parteneriat.
6    Proiect de hotărâre privind repartizarea sumei de 665.830,00 lei alocată în bugetul Consiliului Județean Brașov, în vederea plății cotizațiilor către asociațiile în care Județul Brașov este membru.
Propuneri Plen

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web