BrasovInformații

Se droga bărbatul care și-a ucis soția și copiii? Tot mai mulți tineri se droghează, procurorii se laudă cu ”peștii” mici

In urma cu cateva zile, un barbat si-a ucis cu sange rece sotia si cei doi copii, iar apoi s-a predat politiei. Barbatul a fost arestat, insa cercetarile continua in acest caz. Exista suspiciuni ca acest individ ar fi avut tangente cu drogurile. De ce oare se afla aceste lucruri dupa ce se intampla o tragedie, de ce institutiile abilitate nu ajung si la aceste persoane inainte de a se intampla ceva atat de grav?

Faptul ca sunt destule persoane care se drogheaza in Brasov este cunoscut de mai toata lumea. Daca in perioada etnobotanicelor s-a si murit din cauza acestui flagel, in prezent numarul consumatorilor de droguri pare a fi sub control, cel putin asa sustin autoritatile. Din pacate, sunt destui tineri care ajung victimele narcoticelor, tineri care nu constientizeaza pericolul la care se expun prin consumul de droguri. Desi procurorii DIICOT mai arunca in presa cate un caz de consumatori sau traficanti, realitatea este ca acestia sunt ”pestisorii”cei mici din aceasta ecuatie cu ramificatii la nivel mondial. Partea proasta este ca in Brasov se tot aude de tineri care consuma droguri, in special cannabis.

La fel s-a intamplat si in urma cu un an cand un tanar din Codlea s-a spanzurat la marginea orasului, langa o padure. La vremea respectiva, pe retele de socializare, dar si adolescentii intre ei comunicau si sustineau ca ar fi de fapt multe persoane care s-ar droga in aceasta zona. Unii  sunt cunoscuti deja la nivelul orasului, mai ales ca au ajuns si la spital de mai multe ori. Altii si-au revenit si au renuntat, altii din pacate nu. Intrebarea este de unde provin aceste droguri, cum ajung la adolescenti si de ce nu se merge pe fir pana la distribuitori. Aproape de fiecare data, procurorii gasesc asupra traficantilor sau consumatorilor cantitati mici de droguri. Unde sunt ”rechinii” cei mari?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web