Brasov

Şcoala gimnazială nr. 19 va fi mansardată

Luni, 12.03, a fost publicat anunţul de participare (cu nr. 183454) privind ,,Mansardare Şcoala gimnazială”.

Obiectivul acestei proceduri este ca, prin mansardarea clădirii, să se creeze spaţii noi, necesare amenajării unor săli de clasă care să acopere toate solicitările de înscriere pentru elevii care locuiesc în zonă. Pentru aceasta este necesară proiectarea şi execuţia unor lucrări de construcţii şi instalaţii aferente clădirii.

,,Astăzi am postat pe SEAP anunţul de licitaţie pentru proiectarea şi execuţia de lucrări pentru mansardarea Şcolii Gimnaziale nr. 19. În acest fel vom crea noi spaţii pentru clase, astfel încât şcoala să poată asigura cele mai bune condiţii pentru elevii din această zonă. Este o soluţie, fie că vorbim de mansardare, fie că vorbim de extindere, pe care încercăm să o aplicăm şi la alte unităţi de învăţământ unde există foarte multe solicitări pentru înscrierea copiilor şi nu sunt destule săli de clasă, cum ar fi la şcolile gimnaziale nr. 1, 9, 12, 27, 30 sau Liceul de Arte plastice Hans Mattis Teutsch“, a spus viceprimarul Laszlo Barabas.

Valoarea estimată a lucrărilor de proiectare şi construire, fără TVA, este de 1.765.391,38 lei, finanţarea fiind asigurată din bugetul local.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 16.04.2018, ora 16.00.

Durata proiectării şi a lucrărilor de execuţie este de 12 luni.

Criteriul de atribuire pentru acest contract este preţul cel mai scăzut.

 

Detalii caiet de sarcini:

 

  • Pentru realizarea investiţiei, este necesară întocmirea următoarelor documentaţii tehnice:

– Actualizarea avizelor obţinute în baza CU nr. 720/22.03.2016

– Obţinerea avizelor conform CU nr. 200/05.02.2018

– Actualizarea/completarea, după caz, în funcţie de avizele obţinute, a documentaţiei pentru obţinerea Autorizaţiei de construire; întocmirea Proiectului tehnic corelat cu cerinţele din Avizul ISU; Detalii de Executie şi  Documentaţia Tehnică pentru Organizarea Execuţiei.

  • Execuţia lucrărilor

Garanţia lucrărilor executate va fi de minim 36 luni de la data semnării procesului verbal de recepţie la terminarea lucrărilor.

  • Asistenţă tehnică pe perioada execuţiei lucrărilor, până la semnarea procesului verbal de recepţie la terminarea lucrărilor
  • Elaborarea certificatului energetic final (audit energetic final).

 

Sorin Toarcea

Purtător de cuvânt al Primăriei Braşov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web