National

Săptămâna Curățeniei de primăvară la Săcele între 3 – 8 aprilie

Primăria Municipiului Săcele invită toți cetățenii să participe în perioada 3 – 8 aprilie la o Săptămână dedicată curățeniei de primăvară a orașului.

 

La Săcele, timp de o săptămână, se va desfășura o campanie de curățenie de primăvară. Odată cu încălzirea vremii, municipalitatea a început déjà o acțiune de salubrizare a domeniului public și privat. Primăria a început să desfășoare lucrări de curățenie a străzilor și bulevardelor din oraș, toaletări ale copacilor, lucrări de întreținere ale parcurilor și spațiilor verzi, etc. În săptămâna 3 – 8 aprilie la această campanie sunt invitați să participe toți membrii comunității săcelene.

 

Cetățenii sunt la rândul lor rugați să realizeze și ei lucrări de întreținere a spațiului verde și de curățenie a trotuarelor din fața propriei locuințe, iar locatarii cartierelor a grădinilor din fața blocului.

 

”Încă din momentul investirii mele am insistat pe faptul că orașul se va schimba și că va exista o perioadă în care în Săcele se vor face multe lucrări. Acest fapt deja se întâmplă și cu toate inconvenientele care decurg de aici trebuie să mergem mai departe pentru a schimba în bine orașul nostru. Curățenia de primăvară este un lucru firesc care se întâmplă în casele fiecăruia dintre noi. Acest lucru vă propun să îl facem și cu ”casa noastră” mai mare și anume cu orașul nostru”, adeclarat primarul Virgil Popa.

 

De asemenea, în săptămâna 3 – 8 aprilie firma care este responsabilă de curățenia orașului, SC Cibin SRL, va pune la dispoziția cetățenilor saci și utilaje care vor colecta gunoiul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web