ActualitatePrim plan

Salarii mari, management slab la Compania Apa. Investiții de milioane, iar la prima ploaie serioasă orașul a ramas fără apă

Sefii de la Compania Apa Brasov demonstreaza inca o data ca sunt slabi manageri. Desi s-au investit milioane de euro in reabilitarea retelei de alimentare cu apa, zilele acestea s-a demonstrat ca la prima ploaie serioasa, un oras intreg nu poate consuma apa potabila de la robinet.Cu alte cuvinte, orasul ramane fara apa. Ganditi-va ce s-ar intampla la o calamitate sau o situatie mai grava daca in prezent sunt probleme. Intrebarea este pe ce s-au dus banii investiti daca pana anul trecut orasul era inundat, iar in prezent, la o ploaie de cateva zile, orasul este blocat si nu se poate folosi apa de la robinet decat fiarta? Pentru ce sunt platiti sefii de acolo cu salarii uriase daca calitatea apei in aceste zile este indoielnica, iar managementul institutiei lasa de dorit? Plus ca vorbim de un oras de munte unde apa are un pret destul de mare fata de alte orase din tara. Daca ar fi o zona fara apa s-ar intelege, dar vorbim totusi de un oras montan.

Nici macar la capitolul comunicare nu stau bine cei de la Compania Apa. Daca in prima faza au oferit un comunicat sec in care nu spuneau nimic, abia aseara tarziu, dupa ce Directia de Sanatate Publica a solicitat brasovenilor sa nu consume apa de la robinet, s-au trezit si sefii Companiei Apa sa spuna ca apa ar trebui fiarta inainte de a fi consumata. Intrebarea este, de ce nu sunt schimbati managerii institutiei daca de cativa ani, toata lumea prezinta problemele de acolo, cu argumente concrete? De ce Consiliul Judetean Brasov si Primaria Brasov(actionari) nu ia masuri si evita de fiecare data sa ia o decizie de schimbare a conducerii? Cu ce ii au la mana sefii institutiei pe cei din conducerea judetului si orasului?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web