Știri

Săcelenii pot achiziționa titluri de călătorie prin aplicația 24 pay

Servicii Săcelene SRL în calitate de operator regional de transport public în cadrul Agenției Metropolitane de Dezvoltare Durabila a Transportului Public Brașov a implementat aplicația 24Pay dezvoltata de compania PTP Online în parteneriat cu Banca Transilvania SĂ.

Aplicația 24 pay este disponibilă începând cu data de 24 Decembrie 2021 în două orașe noi, ajungând astfel la un total de 12 operatori de transport parteneri, prin lansarea în municipiul Săcele alături de Servicii Săcelene SRL, respectiv municipiul Reșița alături de Trasport Urban Reșița.

Titlurile de călătorie vor putea fi achiziționate la fel de simplu și rapid că și în restul orașelor disponibile în aplicație, prin accesarea secțiunii “Transport Public”.

Lansată deja în București, Iași, Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov, Arad, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu și Piatra Neamț, aplicația 24 pay oferă acces locuitorilor acestor orașe la o soluție modernă, rapidă și sigură de plată a transportului în comun.

Din 24 Decembrie 2021 aplicația este operațională în mijloacele de transport deservite de către Servicii Săcelene SRL. Astfel Servicii Săcelene SRL în calitate de operator de transport public de persoane, se alătură altor 11 operatori de transport din alte 11 municipii importante din Romania prin implementarea platformei digitale de plati online a titlurilor de călătorie în mijloacele de transport.

Aplicația 24 pay este disponibilă pentru sistemele de operare Android & iOS, iar utilizatorii o pot descărca gratuit din Google Play, App Store sau Huawei AppGallery Pentru utilizarea aplicației, este necesară adăugarea inițială a unui card bancar Visa sau Mastercard în aplicație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web