ActualitatePrim plan

”Șacalii” din gara Brașov. Pentru că nu i-a convenit distanța, unui taximetrist i s-a stricat brusc aparatul de taxat(VIDEO)

Taximetristii brasoveni continua sa isi faca de cap in Gara Brasov zi de zi, fara ca autoritatile locale sa ia vreo masura. Refuza clientii daca nu le convine distanta, fumeaza in masini, nu pornesc aparatul de taxat. In fiecare zi, acelasi scenariu, mai ales cand vine seara, si sosesc in gara trenurile de Bucuresti. Imediat apar in fara garii teparii care poarta ecusoane de taximetristi. Zilele trecute, un brasovean care venise de la Bucuresti s-a urcat intr-una din masinile taxi care isi asteptau clientii in fata Garii. Cand a spus destinatia, soferul a spus din start ca o cursa costa 7-8 lei minim. Cand a fost intrebat de aparatul de taxat, brusc acesta s-a stricat.” Vreo 7-8 lei costa minim. S-a deranjat ceva la aparat, mergeti la urmatorul”, a spus soferul iritat. Din pacate, autoritatile locale nu se implica mai mult pentru a proteja consumatorii, fiind foarte rar efectuate verificari.  Acestea au loc ziua, insa dupa lasarea serii clientii intampina cele mai multe probleme.

One thought on “”Șacalii” din gara Brașov. Pentru că nu i-a convenit distanța, unui taximetrist i s-a stricat brusc aparatul de taxat(VIDEO)

  • Unde sunt controale ziua acolo ? Ca atunci cand ma duc la munca, „plescarii” aia sunt tot acolo, asteptand sa pacaleasca vreun strain precum niste vulturi un les.
    Probabil eu nu sunt pe acelasi canal de stiri ca voi.
    Si probabil, din cauza asta o sa aiba succes aplicatia Clever Taxi (dar cum nu e nimeni idiot sa ia comanda de la gara, ca noh, cand suni la dispecer pentru masina la gara, paradoxal nu sunt masini), o sa fie succes garantat pentru Uber.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web