Brasov

S-au urcat la volan bauti si s-au ales cu dosare penale

Iubitorii licorii lui Bachus nu au lipsit nici in acest week-end de pe soselele brasovene. La data de 18.06 a.c., în jurul orei 05.30, un bărbat de 23 ani, a condus un autoturism pe str. 13 Decembrie, din municipiul Brașov, dinspre Sânpetru spre str. Zaharia Stancu și când a ajuns la sensul giratoriu de la intersecția Străzilor 13 Decembrie și Zaharia Stancu, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a provocat un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Conducătorul auto a fost testat din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultând o alcoolemie de 0,51 mg/l alcool pur. Acesta a fost condus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauza a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenta băuturilor alcoolice, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente.

 

La data de 18.06 a.c., în jurul orelor 04.06, un bărbat de 31 ani, a condus un autoturism pe str. Mare, din orașul Zărnești, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultând o alcoolemie de 0,59 mg/l alcool pur. Acesta a fost condus la Spitalul Orășenesc Zărnești unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauza a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenta băuturilor alcoolice, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web