Turism-Utile

S-au închis școlile, dar au rămas deschise mall-urile, dar și locurile de joacă

Autoritățile din România iau decizii la mișto în ce privește prevenirea răspândirii epidemiei de coronavirus. Deja, într-o singură zi, s-au inregistrat 9 noi cazuri confirmate. În total sunt 29 de cazuri de persoane infectate. Cu toate acestea, românii se plimbă bine merci prin magazinele din mall-uri, iar copiii se joacă liniștiți în spațiile de joacă special amenajate.

Deși România nu se află în situația Italiei, Spaniei sau Germaniei, rapiditatea cu care s-a extins epidemia demonstrează că trebuie să ne așteptăm la orice. Poate că din acest motiv ar trebui ca și țara noastră să ia măsuri mai severe, cum a luat de exemplu Israel sau China. Degeaba se închid școlile dacă elevii stau prin mall-uri sau locuri de joacă.

Prin vamă, fiecare intră și iese după bunul plac. Este destul să declare că vine dintr-o altă țară, care nu este pe lista neagră cu coronavirus și cetățeanul este liber la călătorii. Unde merge de fapt sau de unde vine…Dumnezeu știe.

De asemenea, românii ar trebui să fie în primul rând atenți și să ia măsuri de prevenire. Spălatul pe mâini, dezinfectarea, evitarea aglomerației sunt doar câteva din măsurile utile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web