EconomicPrim plan

S-a semnat acordul dintre IAR Ghimbav şi Airbus Helicopters

Președintele României,  Klaus Iohannis s-a intalnit joi, 24 august a.c. la Palatul Cotroceni cu Președintele Republicii Franceze,Emmanuel Macron. Intr-o ceremonie oficiala, cei doi presedinti au semnat o declaratie intre Airbus Helicopters şi IAR Braşov.

Este vorba despre o declaratie privind contractul general existent intre cele doua companii. De asemenea, a fost semnat si un memorandum de intelegere referitor la „Ground Based Air Defense Systems” pentru Forțele Armate Române dintre MBDA Franța și Compania Națională ROMARM SA, filiala SC Electromecanica Ploiești

Documentul privind producerea elicopterului H215M a fost semnat de către Neculai Banea, director general al IAR SA Brașov, și Olivier Michalon, vicepreședinte Airbus Helicopters.

Precizam ca in aprilie, Airbus Helicopters și IAR Brașov au semnat un acord de exclusivitate pentru producerea elicopterului H215M.Airbus Helicopters și IAR au semnat un acord general pentru o colaborare exclusivă în scopul producerii elicopterului multirol H215M, de categorie grea, echipat cu două motoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web