Turism-Utile

S-a lansat aplicația mobilă Brașov Tourism App și website-ul https://brasovtourism.app/

Consiliul Județean Brașov lansează aplicația mobilă Brașov Tourism App și website-ul https://brasovtourism.app/, adresate turiștilor ce vizitează județul Brașov.

Atât aplicațiile mobile, cât și website-ul sunt dezvoltate pe platforma Eventya, companie ce are în portofoliu și alte aplicații și website-uri de administrație locală din România și din străinătate.

Ghidul turistic digital

Turiștii care vin în județul Brașov au acum la dispoziție un nou canal de informare despre atracțiile turistice de neratat din județ, dar și recomandări din partea localnicilor despre ce pot face.

Dacă ești în căutarea unei aventuri extraordinare în aer liber, Județul Brașov are toate atuurile pentru a fi destinația ta de vacanță, în orice anotimp. În funcție de interese, poți opta pentru activități montane și de iarnă, activități acvatice, aventură, echitație, ciclism, alergare și multe altele.

Cultură, istorie, natură  sălbatică, aventură – pe toate le vei găsi aici! Concerte în decoruri medievale, castele și biserici de poveste, o bucătărie excelentă în restaurantele din centrul vechi al orașului, drumeții care te conduc spre panorame spectaculoase, parcuri de aventuri și zboruri cu parapanta, snowboarding în zăpada proaspătă, urși adevărați – trebuie doar SĂ ALEGI.

Pentru turiști, aplicația este un ghid turistic digital, în română și engleză, ce le pune la dispoziție informații despre: obiective culturale și istorice, atracții naturale, unități de cazare, restaurante, transport, evenimente, producători și artizani locali etc.

Consiliul Județean Brașov și-a propus ca această platformă să fie un instrument comun de promovare a Județului Brașov prin participarea tuturor Centrelor de Informare Turistică și a Asociațiilor de Promovare Turistică din județ, precum și prin implicarea cât mai multor reprezentanți ai domeniului HORECA la realizarea conținutului ghidului turistic digital Brașov Tourism App.

De aceea, lansarea aplicației online a fost gândită în 2 etape:

  • 14 august 2018 – Festivalul Cerbul de Aur Brașov
  • 15 noiembrie 2018 – Târgul de Turism al României

Brașov Tourism App este partener oficial al Festivalului Cerbul de Aur 2018

Alături de Societatea Română de Televiziune și Primăria Municipiului Brașov, Consiliul Județean este coorganizator al Festivalului Cerbul de Aur, susținând parțial cheltuielile de cazare ale artiștilor, concurenților, artiștilor invitați la recital și membrilor juriului și oferind un Premiu Special al Festivalului. Prin lansarea aplicației Brasov Tourism App cu 15 zile înainte de începerea evenimentului major al județului Brașov în 2018, Consiliul Județean Brașov devine și partener oficial în promovarea programului festivalului și achiziționarea de bilete.

Vă invităm să descărcați gratuit aplicația Brașov Tourism App, disponibilă în Google Play și AppStore: https://brasov-tourism.app.link/install sau să vă exprimați interesul de a ne fi partener activ în realizarea conținutului aplicației prin transmiterea unei solicitări pe adresa de email brasovtourism@judbrasov.ro

One thought on “S-a lansat aplicația mobilă Brașov Tourism App și website-ul https://brasovtourism.app/

  • Promovam pe hartie sau in mediul electronic dar cand turistii dau cu nasul de infrastructura mirobolanta gen Rasnov, Bran samd, fac cale intoarsa si povestesc si altora ca e recomandat sa nu te aventurezi in Romania decat daca ai la dispozitie un… elicopter

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web