S-a dat startul înscrierilor la competiția “CUPA DE SKI A CONSULATULUI AUSTRIEI LA SIBIU-LIQUI MOLY “

Consulatul Republicii Austria la Sibiu, sub patronajul Ambasadei Austriei la București, Primăriei Municipiului Sibiu și Consiliului Județean Sibiu, organizează în data de 12 Februarie 2022, începând cu ora 10:00, cea de-a XI-a ediţie a “CUPEI DE SKI A CONSULATULUI AUSTRIEI LA SIBIU-LIQUI MOLY”, competiție care va avea loc pe Pârtia B, a domeniului Arena Platoș din Păltiniș, județul Sibiu.

Scopul acestei competiții este de a promova practicarea schiului – sport național austriac – în județele din circumscripţia Consulatului Republicii Austria la Sibiu – Sibiu, Alba, Brașov, Mureș, Harghita, Covasna și nu numai.

“CUPA DE SKI A CONSULATULUI AUSTRIEI LA SIBIU-LIQUI MOLY” este o competiție pentru amatori, însă sunt asteptați să se înscrie și să participe toți iubitorii acestui sport de iarnă.

Înscrierea în competiţie este liberă fără taxe de participare. Mai multe detalii despre Regulament, înscrieri, condiții de participare, program și detalii legate de desfășurarea competiției, pot fi găsite accesând site-ul www.cupadeski.ro

Termenul limită de înscriere este duminică, 30 ianuarie 2022.
Înscrieri la: inscrieri@cupadeski.ro sau Fax: (+40) 269 253 493

IMPORTANT! Competiția se va organiza în conformitate cu normele și regulamentele specifice ramurii de sport, adaptate de structurile sportive la situația creată de epidemia noului coronavirus SARS-CoV-2 COVID-19, cu condiția ca acestea să nu vină în contradicție cu normele legale în vigoare. Se vor respecta regulile generale de protecție sanitară împotriva răspândirii noului coronavirus. Competiția se va desfășura cu avizul DSP Sibiu!

Organizatorul își rezervă dreptul de a amâna sau anula competiția în orice moment, înainte de desfășurare din cauza condițiilor meteo, a stratului de zăpadă necorespunzător sau alte motive care împiedică desfășurarea acesteia în condiții optime, în cazul în care aceasta nu se va putea desfășura din cauza pericolului de infectare cu noul coronavirus SARS-CoV-2 COVID-19, a eventualelor stări de carantină/urgență impuse în zona ariei de desfășurare a
competiției la momentul respectiv. Competiția poate fi anulata și în dimineața concursului, în cazul în care arbitrii decid ca nu sunt condiții optime de a desfășura o competiție de ski alpin.

Consulatul Austriei la Sibiu, prin Consulul Onorific Andreas Huber, pe lângă participarea sa activă la viaţa economică, se implică şi în viaţa socială şi culturală a orașului Sibiu, acest eveniment fiind o invitaţie pentru toţi cei ce iubesc sporturile de iarnă şi competiţia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web