National

RPS – Reuniunea Partenerilor Sound 2018, ediția a II-a

În perioada 13-15 aprilie 2018, ”Sound House Romania”, distribuitor național de sisteme audio,  invită partenerii săi la evenimentul ”RPS – Reuniunea Partenerilor Soundhouse 2018„ ediția a II-a. Prin intermediul acestui eveniment Sound House își propune să familiarizeze partenerii săi, să formeze relații noi, cât și să dezbată unele subiecte din domeniul sistemelor audio interesate de distribuitori.  Deasemenea RPS 2018 este o oportunitate pentru companiile din domeniul auto să cunoască brandurile de renume modial prin intermediul Companiei Soundhouse.

Programul zilelor în care se desfășoară evenimentul este unul divers, având ca scop promovarea și testarea noilor produse și branduri Hertz, Audison, Conection, StP StandardPlast, dar și formarea unei colaborări mai eficiente.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc pe 13 aprilie, într-un hotel din Predeal, unde se va desfășura master-class-ul ”Vânzări de succes”, cât și prezentare pe pași a procesului de instalare a sistemelor audio. Următoarea zi invitații vor fi informați despre “Industria sunetului auto în viitor” și vor profita de training-uri oferite de partenerii Sound House. Programul va continua cu o prezentare și audiții sisteme audio pe automobile, iar nota finală va reprezenta cina festivă împreună cu toți cei prezenți la eveniment.

RPS 2018 se poate lăuda cu invitați străini din Rusia (StP), Italia (Elettromedia), dar și reprezentanți din toată țara ai companiilor din domeniu.

Pe parcursul ediției precedente a evenimentului au participat circa 15 distribuitori la eveniment, iar anul acesta Sound House va avea circa 40 companii parteneri.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web