BrasovInformații

Reprezentanţi a 21 de universităţi din întreaga lume se vor reuni săptămâna viitoare la Universitatea Transilvania din Braşov

În perioada 24 – 28 aprilie 2017, Universtatea Transilvania din Brașov va fi gazda unui eveniment ce reuneşte peste 30 de cadre didactice şi membri ai personalului administrativ din universităţi din Uniunea Europeană (Italia, Finlanda, Franţa, Letonia, Polonia, Portugalia, Spania, Slovacia, Slovenia) şi din afară Uniunii (Africa de Sud, Rusia, Turcia).

„Săptămâna internaţională – Iweek” se desfăşoară sub genericul New times – same practices? How to address international challenges as Erasmus+ participants/La vremuri noi, aceleași practici? Cum să facem față provocărilor internaționale în calitate de participanți în programul Erasmus+.

Pe parcursul întregii săptămâni se vor organiza ateliere și vizite tematice cu scopul unei mai bune cunoașteri a universității și a împrejurimilor Brașovului de către partenerii noștri internaționali.

Participanţii vor lua parte la discuţii, activităţi şi schimburi de experienţă, privind acţiunile derulate în cadrul programului Erasmus+. De asemenea, reprezentanţii universităţilor din străinătate vor vizita facultăţile Universităţii Transilvania din Braşov şi obiectivele turistice din judeţ şi împrejurimi.

Programul complet al evenimentului îl puteţi consulta pe site-ul: www.iweek.unitbv.ro

 

Anual, la Universitatea Transilvania din Braşov vin la studiu peste 100 de studenţi străini, prin programul Erasmus+. De asemenea, în jur de 200 de studenţi braşoveni merg în ţări din străinătate, pentru studiu şi plasament practic, în cadrul aceluiaşi program european.

În ultimii ani, Universitatea Transilvania din Braşov şi-a lărgit aria de parteneriate, astfel că la facultăţile noastre studiază tineri din Uniunea Europeană, dar şi din ţări precum Sri Lanka, Rusia, Maroc sau Argentina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web