Politic-Administrativ

Replica PSD Brasov la declarațiile liberalei Mara Mareș : „Este o rușine”

PSD Brașov privește cu ”îngrijorare și preocupare” anunțul făcut public de către deputatul Mara Mareș, că nu își va da votul în Parlament pentru numirea Vioricăi Dăncilă în funcția de prim-ministru.  De fapt, declarația parlamentarului PNL nu are decât o valoare politicianistă, atâta vreme cât chiar președintele țării a constatat că PSD și ALDE formează o majoritate certă. Cu alte cuvinte, orice ar face Opoziția în Parlament în această privință este inutil. De altfel, Opoziția s-a specializat în declarații. Cum ar fi aceasta, că nu vor susține prima femeie premier din istoria României.

 

Majoritatea cetățenilor au hotărât, în  2016, că PSD și ALDE sunt de încredere, printre altele, pentru că aveau un program de guvernare. Este ceea ce PNL nu are nici măcar la această oră. O recunoaște Cătălin Predoiu, unul dintre liderii partidului. În această debandadă, în care PNL nu are nici măcar candidat credibil și capabil să conducă un guvern, fiecare face ce poate.

Unii liberali depun amendamente în Parlament, și cer în batjocură într-un singur an toți banii pentru  aeroport,care este o investiție multi-anuală. Apoi ies și mint cu nerușinare că parlamentarii brașoveni ai PSD au votat împotriva amendamentului, deși aceștia, chiar în fața ei, deciseseră să-i dea o mână de ajutor. Și voturi pentru.

Sau descoperă zona Făgăraș la un an de la câștigarea unui mandat de parlamentar, după ce petrecuse încă opt în străinătate, la studii, de la liceu la master. Deodată lipsa canalizării din Cincu devine o problemă. Primarul liberal al localității, aflat la al doilea mandat consecutiv îi vorbește despre această chestiune. I-o fi spus și de faptul că în 2012, când a câștigat primul mandat, comuna avea gata rețelele de alimentare de gaz și cu apă? Un primar PSD se ocupase de asta. Oare a discutat despre problema canalizării și cu tatăl ei, care reprezintă de mulți ani zona Făgăraș în Consiliul Județean? Cum s-or fi descurcat primarii din alte localități înainte de apariția politică a domnișoarei Mareș?

 

Domnișoara deputat Mara Mareș se prezintă ca un model pentru tânăra generație. Care face doar declarații. Cum este cea în care clamează că opoziția se face argumentat și serios. Îi dau dreptate doat atât: ”Este o rușine”

 

 

Daniel Giurma

purtător de cuvânt al PSD Brașov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web