Știrile săptămânii

Remorca plina cu lemne de fag, confiscata de politistii brasoveni

La data de 15.03.2017, în jurul orei 13.30, în cadrul unei acţiuni având drept scop prevenirea si combaterea transportului ilegal de material lemnos şi depistarea  conducătorilor auto care încalcă prevederile legislative privind regimul circulației, polițiștii Postului de Poliţie Vama Buzăului au oprit în trafic un bărbat de 49 de ani care conducea, pe drumul comunal cunoscut sub denumirea de  „ Str. Şcolii”, din satul Acriş, com. Vama Buzăului, în dreptul imobilului cu nr. 124, un tractor rutier care tracta o semiremorcă neînmatriculată, încărcată cu material lemnos din specia fag.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat lipsa existenței avizului de însoţire a materialului lemnos şi  faptul că bărbatul  nu posedă permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte ansamblul de vehicule.

Polițiști au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului.

            Conducătorul auto a fost sancţionat contarvenţional cu suma de 3000 lei iar materialul lemnos, în cantitate de 2,1 mc, a fost confiscat şi predat în custodia Ocolului Silvic Teliu.

            De asemenea, remorca a fost indisponibilizată în vederea confiscării şi urmează a fi depusă la camera de corpuri delicte a I.P.J. Brașov”, a spus Gabriela Dinu, purtator de cuvant al IPJ Brasov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web