Politic-Administrativ

Răzvan Popa: Plângerea penală depusă de Ludovic Orban arată cât de incapabil a ajuns PNL sub conducerea sa

Eurodeputatul PSD Răzvan Popa consideră că implicarea Justiției în lupta politică, prin plângerea penală depusă de Ludovic Orban, arată incapacitatea la care și-a adus președintele liberal propriul partid.

”Partidul Național Liberal este doar o umbră a ceea ce a fost cândva, iar faptul că acceptă un astfel de comportament din partea propriului președinte confirmă că este o formațiune politică incapabilă.

Lupta politică nu se poartă prin astfel de acțiuni, care depășesc liniile roșii ale unei vieți politice normale. Guvernele se schimbă și se numesc de către Parlament și nu de alte instituții. Dacă PNL ar fi un partid democratic și mânat de rațiune și-ar pune acum la punct propriul președinte.

Frustrarea opoziției că este incapabilă nu scuză implicarea instituțiilor statului, prin astfel de gesturi, în scenarii de înlocuire a Guvernului. PSD are o majoritate parlamentară conferită de votul oamenilor, iar astfel de acțiuni nu fac decât să ne întărească dorința de a apăra acest vot” a spus Răzvan Popa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web