Economic

(P)Tampa Gardens: preturi speciale la apartamente in cea mai verde zona a orasului

Optati pentru natura, ca stil de viata?  Vreti un camin inspirit din natura care sa va faca fericita familia?  Doriti sa achizitionati un apartament in complexul Tampa Gardens din Racadau, la un pret special?  Grabiti-va atunci sa va inscrieti la licitatia care are loc in fiecare zi de miercuri!

 

Oferte pentru toti: apartamente cu 2, 3, 4 camere si penthouse-uri

Oferta este foarte variata.  Sunt scoase la licitatie atat apartamente cu 2, 3, 4 camere, cat si penthouse-uri.  Locuintele sunt mai mult decat spatioase.  De exemplu, apartamentele cu 2 camere au o suprafata cuprinsa intre 56.6 si 75.3mp.  Locuintele cu 3 camere au suprafata maxima de 106.97 mp, cele cu 4 camere 126.3 mp.  Penthouse-urile  insemna adevaratul rasfat imobiliar, oferind viitorilor proprietari o suprafata de nu mai putin de 239.9 mp. Pretul apartamentelor cu doua camere incepe de la 48.000 Euro+ TVA 5%.  Este acceptat si creditul Prima Casa.

Finisajele sunt de cea mai buna calitate.  Apartamentele detin centrala de apartament care este montata intr-un spaţiu special amenajat, in afara apartamentului, astfel încat sa nu influenţeze design-ul apartamentului si sa confere un grad ridicat de siguranta. Fiecare cladire este prevazuta cu cate două lifturi.

Ansamblul rezidenţial Tampa Gardens este situat în Brasov, în cartierul Răcădău, considerat a fi unul dintre cele mai sigure cartiere din Romania.  Locatia este una de exceptie, blocurile fiind situate chiar in mijlocul naturii.  Mai mult, distanta pana in centru se poate parcurge cu masina in mai putin de 10 minute.  Traficul este mult mai decongestionat decat cel din alte zone ale Brasovului.  Cartierul Racadau detine una dintre cele mai bune scoli din municipiu (scoala nr 25).

 

Cum va puteti inscrie la licitatie?

Licitatia are la loc in Brasov, Str. Molidului nr 43b, Bl. B, et. 3, ap. 47B, jud. Brasov, in fiecare zi de miercuri, ora 14:00.  Caietele de sarcini pot fi obtinute de la lichidatorul judiciar. Pretul de achizitie al caietelor de sarcini este de 2.000lei +TVA. Persoanele interesate pot obtine informatii suplimentare la numarul de telefon 0735.227.874 si au obligatia de a-si procura caietele de sarcini si de a depune garantia de participare de 10% din valoarea activului, cu 24 de ore inainte de data licitatiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web