Politic-Administrativ

PSD Râşnov îl susţine pe Daniel Diaconu

Social-democraţii râşnoveni au un singur candidat la alegerile din 11 iunie, pentru alegerea primarului. Daniel Diaconu, reprezentantul Alianţei Râşnovul Tău este opţiunea firească, în condiţiile în care are determinarea de a face ceva concret pentru oraşul Râşnov. Proiectele sale sunt căile de rezolvare ale problemelor din oraş, despre care se ştie de mai mult timp, sau reprezintă viziunea asupra dezvoltării viitoare a Râşnovului.

Ca dovadă, numărul de semnături depuse de către Daniel Diaconu la înscrierea candidaturii sale a fost cel mai mare dintre toţi aspiranţii la funcţia de primar. O mare parte dintre aceste semnături au fost strânse cu ajutorul PSD Râşnov. Activiştii săi sunt în fiecare zi pe teren alături de candidat, în efortul de a pregăti cât mai bine reprezentarea cetăţenilor în fruntea oraşului.

Unul dintre candidaţi se mai prezintă ca fiind social-democrat. Acesta nu reprezintă PSD Râşnov. A renunţat la calitatea de membru când a renunţat la funcţia de preşedinte al organizaţiei şi a decis să candideze independent.

 

Conducerea PSD Râşnov

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web