Actualitate

Propunerea brașovenilor privind amenajarea unui parc, luată în derâdere de către liberalii din fruntea județului (FOTO)

Propunerile unor brașoveni de a fi amenajat un parc în Bartolomeu-Avantgarden sunt tratate în bătaie de joc de membrii PNL. Drept dovadă este poza postată pe facebook de un individ care, chipurile, ar fi trecut prin Consiliul Local, ar fi reprezentat comunitatea. Un tinerel care a ieșit în evidență doar prin ridicatul mânuței sus la vot, în rest…somnic. Ah, colegii de partid mai vorbesc si despre alte calități ale tânărului, dar ele tin strict de viața lui personală, deci nu le amestecăm.

Ce spune liberalul care a trecut prin Consiliul Local ca ”Vodă prin lobodă”

Ne-am strâns cu toții să punem ”piatra de temelie” a vestitului parc. Nu știu dacă observați dar deja crește verdeață pe lângă noi”.

Cum comentează brașovenii ”glumițele” liberalilor?

1.”Un cetățean face o propunere pentru un parc într-o zonă sensibilă a Brașovului, propunerea e susținută de peste o mie de cetățeni care și semnează pentru ea.

2. Băiețașii din partidul care conduce orașul de prea mult timp și a demonstrat cât nu poate, cel mai probabil deranjați că unii au idei și ei nu au, iau în bătaie de joc propunerea cetățeanului, deci ies să facă un grătar și să bage o hăhăială în locul unde ar putea fi parcul. Fiindcă atâta îi duce capul pe ei, se trag și-n poză și se și mândresc cu asta pe internet. Fiindcă ăsta le e nivelul, atâta îi duce capul: glumițe de autobază și golăneli ieftine. 🙄

Concluzie: Atât se poate la Brașov în administrația actuală, mintea nu merge prea departe și nici interesul pentru cetățean, în schimb mitocănia e regină. Dacă erau niște băieți deștepți, ăștia din poză ar fi fost atenți la proiectul omului și și-ar fi dat interesul pentru el. Dacă ar fi fost șmecheri adevărați, nu golănași de cartier, atunci și-ar fi însușit ideea și ar fi spus că e a lor. Dar așa, atât s-a putut. PET-urile goale din dreapta imaginii îi reprezintă cel mai bine, fiindcă fix atâta substanță au.

Personal, cel mai tare mă dezamăgește prezența lui Adrian Ioan Veştea acolo, despre care credeam că e din alt aluat, dar se pare că m-am înșelat.

Oricum, sunt curios oare ce părere or fi având cetățenii din Bartolomeu despre treaba asta: când se adună niște edili și arată că o idee în folosul comunității lor e demnă de luat în bătaie de joc.

Oh, și ce bine că descoperim că avem noi tineri entuziaști cu potențial de hidrologi amatori de top, că se știe că, pus astfel în lumină, ancorat in sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului, mai ales când vine vorba de băieții care fac succes în administrația locală cu rețeta ”giratoriul panselat”.

Doamne ajută, ce să zic! Că oamenii ăștia nu au pic de rușine.

#administrațieiberală ”, scrie pe facebook, Maxmilian Radu Munteanu , un tânăr cunoscut pentru implicarea sa în toate acțiunile organizate la nivelul municipiului pe zona de mediu.

Precizăm că totul a plecat de la ideea lui Mihai Codruț Nanu, cel care a și început strângerea de semnături pentru amenajarea unui parc în Bartolomeu-Avantgarden.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web