Turism-Utile

Promenada Sibiu și Shopping City Sibiu anunță ajustarea programului de funcționare la 8 ore

În contextul actual, reprezentanții Promenada Sibiu și Shopping City Sibiu se alătură demersului autorităților de a identifica și implementa soluții care pot preveni răspândirea noului virus Covid-19. Astfel, începând de luni, 16 martie, cele două centre comerciale își vor ajusta programul de funcționare. Acestea vor fi deschise în intervalul 12:00-20:00. Hipermarketurile și farmaciile vor funcționa după programul normal.  De asemenea, în cazul Cineplexx și Cinegold programul este același cu al centrelor comerciale (ultimele proiecții încep la 20:00).

Căutăm, alături de chiriașii noștri, cele mai bune soluții pentru a gestiona această provocare. Promenada Sibiu și Shopping City Sibiu pun pe primul loc siguranța clienților și angajaților săi, iar această măsură a fost luată cu scopul de a preveni răspândirea noului virus. În acest context, au fost anulate toate evenimentele de amploare ce urmau să fie găzduite de centrele comerciale în următoarea perioadă.

Clienții sunt încurajați să acorde o atenție sporită igienei personale și să își dezinfecteze frecvent mâinile, folosind dispenserele amplasate în incinta mall-urilor.

Pentru a asigura un mediu cât mai sigur, a fost crescută frecvența operațiunilor de dezinfectare și igenizare a suprafețelor si au fost instalate dispensere cu dezinfectant în mai multe zone ale centrelor comerciale. Mai mult, toate filtrele sistemului de climatizare trec printr-un proces de înlocuire, iar centrele comerciale sunt aerisite în mod natural periodic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web