Brasov

Programul artistic de la Oktoberfest 2017

Cine ne cântă și ne încântă în acest an la cel mai așteptat festival de peste toamnă? Nume vechi, dar célèbre, nume noi cu multe surprize și, cu alte cuvinte,  toate numele pe care ni le-am dorit pe scena Oktoberfest!  Va fi un spectacol marca Oktoberfest, exact așa cum își doresc melomanii, dar și amatorii de distracție și muzică bună. Berea Ciucaş va fi şi mai gustoasă pe muzica celor prezenţi! Să fie petrecere bavareză 11 zile la Braşov din 07-17 Septembrie în zona fostului stadion municipal.

Pentru prima dată la Oktoberfest 2017 – Brașov– Fanfara “Musik Ministerium

Fanfara “Musik Ministerium” (Ministerul de muzică) vă invită la Oktoberfest 2017 cu muzică de fanfară excelentă din întreaga lume, așa cum se cântă în Alpi. Băieții poartă pantaloni din piele, scurţi, iar fetele Dirndl – hainele de sărăbătoare la festivitățile din munți. Trupa „Musik Ministerium“ este o formaţie muzicală din Austria, liderul formaţiei este Gernot Haidegger, muzician la Gardemusik din Viena. Trupa are doar muzicieni profesionişti şi, în ultimii ani, a avut multe apariţii în străinătate, în diferite oraşe din Brazilia, Japonia, China, Vietnam şi Suedia,  iar anul acesta vine la Braşov.

Rocky 5 din nou pe scena Oktoberfest

Rocky 5, în acest an  la a patra participare la Oktoberfest România! Membrii trupei au fost prezenți în 2013 la Brașov și București, în 2014  i-am ascultat la București și Timișoara, iar în 2015 la Brașov și Timișoara.

Rocky 5 este o formație tradițională, care există încă de la începutul anilor 80. Membrii actuali au acumulat experiență în toate domeniile de distracție, performând atât la nivel național, cât și internațional. Publicul germano-american a fost încântat la Oktoberfest-urile din Huntington Beach (California), ”German-Fest” în New Ulm (Minnesota), New Glarus, Milwaukee (Wisconsin) si ”BrauHaus” din Chicago (Illinois).

Repertoriul formatiei constă într-un mix de muzică folclorică austro-germană, precum și hit-uri ale anilor 80, 90, dar și actuale.

Klaudia & Die Burzenland Party Band, prima trupă brașoveană cu repertoriu pentru Oktoberfest!

 

Klaudia și colegii ei aduc pe scenă, în fața fanilor Oktoberfest, experiența acumulată în anii petrecuți pe scena germană. Muzică tradițională, dar și hituri mai vechi, cum ar fi “Er gehort zu mir” sau hitul german “Atemlos”.

Trupa 6 face DIN NOU show la Oktoberfest!

Pentru brașoveni această formație nu mai are nevoie de nici o prezentare! Este o trupă formată din tineri talentați din Brașov, cu o gamă foarte variată de stiluri și piese, pe care aceștia le interpretează: compoziții proprii, dar și cover-uri.

Cel mai important de menționat este e că ei sunt band-ul “de suflet” al festivalului, fiind compozitorii și interpreții Imnului Oktoberfest. Ei sunt cei care ridică publicul în picioare, fiind foarte iubiți și admirați de către participanții la festival. Nu e zi fără Trupa 6 și fără Imnul care a răsunat atât la Brașov cât și la București și Timișoara “Noroc, noroc, noroc… Ridică berea sus!!!”

 

BALETUL OFICIAL  NE ÎNCÂNTĂ LA OKTOBERFEST

 

         Baletul Operei din Brașov va fi din nou prezent pe scena Oktoberfest, pentru a aduce în fața pubicului numeros un adevărat spectacol, care îmbină talentul și grația cu o condiție fizică deosebită. În acest an baletul va avea o coregrafie specială. Membrii trupei vor imita atmosfera unei berării germane autentice. Frumoasele, vor semăna cu niște zâne din Pădurea Ciucaș, care îi vor ademeni pe însetați să bea din cea mai bună bere din țară.

 

FANFARA BURZENLAND

Nelipsiţi an de an din parada Oktoberfest şi de pe scenă. Concertele lor animă publicul şi parcă şi berea are alt gust pe mzuzică de fanfară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web