De ultimă oră

Program prelugit şi mai multe bonuri de ordine la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Braşov

Program prelugit şi mai multe bonuri de ordine la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple (SPCEEP) Braşov.

Având în vedere că,  numărul solicitărilor pentru eliberarea paşapoartelor a crescut considerabil, pentru a ieşi în întâmpinarea cetăţenilor judeţului Braşov, Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple împreună cu Instituţia Prefectului au luat măsuri de prelungire a programului de lucru cu publicul în zilele din timpul săptămânii de la 16,30 până la 18.30, precum şi sâmbăta până la orele 12,30, motiv pentru care s-a dispus şi suplimentarea numărului de bonuri de ordine eliberate săptămânal. Zilnic se eliberează un număr de 180 de bonuri, cu excepţia zilei de miercuri când se eliberează 200 de bonuri. Bonurile de ordine se eliberează în zilele de luni pentru întreaga săptămână, iar în cazul în care nu sunt distribuite toate bonurile din săptămâna respectivă, cetăţeanul este invitat să solicite bonuri şi informaţii de la ghişeul nr.1 – ELIBERĂRI PAŞAPOARTE. Măsura a intrat în vigoare încă de săptămâna trecută.

Recomandăm cetăţenilor să se asigure că primesc bonurile de ordine şi informaţiile corecte doar de la lucrătorii Serviciului de Paşapoarte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web