Actualitate

Primarul din Făgăraș a făcut lumină în cazul societății de salubritate

Primarul Municipiului Făgăraș, Gheorghe Sucaciu a clarificat la ultima ședință a Consiliului Local situația de la Salco Serv.
”În urma ședinței de astăzi a Consiliului Local, unde am prezentat cifrele reale de la Salco Serv, am participat și la ședința Adunării Generale a Acționarilor societății. Am explicat din nou sumele și faptul că acele calcule prezentate de PNL sunt eronate. Conducerea Salco a dat, de asemenea, explicații despre fundamentarea tarifelor, astfel că majoritatea consilierilor au văzut greșelile majore din proiectul depus de liberalii Lucian Cupu și Dan Gavrilă, prin care dispăreau cheltuieli de ordinul sutelor de mii de lei, deși există. Ambii domni, inițiatori ai proiectului populist, au părăsit ședința AGA înainte de finalizarea acesteia, înainte de a se lua o decizie pentru populația acestui oraș.
Îi informez pe această cale că majoritatea consilierilor locali au decis să convoace o ședință de îndată, vineri, 26 februarie, la care sper să fie toți prezenți. Înainte de această ședință, o echipă din cadrul societății Salco va veni din nou în fața aleșilor, la ora 13.00, pentru a explica cifrele în detaliu; pentru ca dumneavoastră, cetățenii, să știți ce plătiți, iar consilierii locali să știe ce votează. Din păcate, nu voi putea participa. Mă voi deplasa la București, pentru discuții cu ministrul Mediului.
1+3=4, în orice zonă de pe Pământ. Mai puțin la gruparea constituită de curând la PNL Făgăraș. „Specialiștii“ pe care i-au tot invocat în ultimele zile au decis că 1+3=2, pentru a manipula opinia publică și consilierii locali. Indivizi ce s-au perindat prin diverse partide de-a lungul timpului pozează astăzi în liberali „preocupați“ de problemele cetățenilor. Sunt persoane cunoscute pentru deciziile care au distrus Făgărașul, pe care încercăm să îl reconstruim acum.
Nu susțin o taxă de salubritate mai mare, vreau să fie stabilită una corectă. Și eu îmi doresc să fie 10 lei, chiar mai mică sau inexistentă dacă ar fi posibil, dar nu putem ignora realitatea. Nu putem să ne mințim unii pe alții pentru a câștiga capital politic”, a explicat primarul Gheorghe Sucaciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web