Actualitate

Președintele CJ Brașov a organizat vineri o conferință de presă, deși aflase că la o ședință de partid unde a participat a fost prezent și un senator infectat cu coronavirus (VIDEO)

Deși știa că a participat la o ședință de partid unde a fost prezent și senatorul infectat cu COVID 19, președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, a organizat vineri o conferință de presă unde a stat alături de toți managerii spitalelor din Brașov. Practic, liberalul i-a pus în pericol pe cei din jur cu bună știință. Cu alte cuvinte, cei prezenți în sală vor sta cu emoții până va veni rezultatul testului.

Am participat la ședința Biroului Permanent Național(BPN) unde au participat peste 200 de persoane. Spațiul era foarte mare. Am ajuns ultimul, am plecat primul. Voi merge să îmi fac testul, voi sta în autoizolare. Nu vreau sa creez o panică mai ales că am avut vreo 3-4 conferințe de presă.”, a spus Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov.

Întrebarea este de ce a mai participat astăzi la conferință dacă a știut că senatorul este infectat cu coronavirus?

https://www.facebook.com/Transilvania365/videos/3049207025192918/

One thought on “Președintele CJ Brașov a organizat vineri o conferință de presă, deși aflase că la o ședință de partid unde a participat a fost prezent și un senator infectat cu coronavirus (VIDEO)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web