Politic-Administrativ

Prefectul Marian Rasaliu:” Eu nu am am ceva cu persoanele care nu-si vaccineaza copii, ci cu cei care au demarat campania antivaccinare! ”

Prefectul judeţului Braşov, Marian Rasaliu, a făcut astăzi câteva precizări referitoare la campania antivaccinare derulată pe raza judeţului, dar şi la nivel naţional. Reprezentantul Guvernului în teritoriu susţine că declaraţiile făcute în presă nu se referă la persoanele care nu sunt de acord cu vaccinarea, ci la persoanele care au demarat o campanie antivaccinare.

 

“Campania de conştientizare a populaţiei  în ceea ce priveşte vaccinarea copiilor m-a preocupat încă de la începutul mandatului. În acest sens am avut întâlniri cu primarii şi cu reprezentanţii instituţiilor sanitare pentru ca mesajele pro vaccinare să ajungă la nivelul fiecărei localităţi, în aşa fel încât oamenii să conştientizeze pericolul la care se expun, în cazul în care nu îşi vaccinează copiii împotriva bolilor. Insa, sa fie clar si sa fiu inteles bine, eu nu am ceva cu persoanele care nu sunt de acord cu vaccinarea pentru ca este o optiune, ci cu cei care sustin o campanie antivaccinare. Nu cred ca sunt persoane autorizate sau au pregătirea necesară. Din punctul meu de vedere, dau dovadă de ignoranţă şi iresponsabilitate. Omenirea a făcut progrese importante, care au în spate cercetări ştiinţifice, iar acum, prin aceste campanii absurde nu facem decât să ne întoarcem la vremuri şi la boli, pe care le credeam de mult eradicate” a declarat prefectul Braşovului, Marian Rasaliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web