Infracțional

Prea baut sa conduca, un barbat si-a incredintat masina partenerei care nu avea permis de conducere

La data de 03 decembrie  a.c., în jurul orei 03.50, polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov au oprit pentru control un autoturism care circula pe str. Mihai Viteazul din stațiunea Râșnov.

În urma verificărilor polițiștii au stabilit că femeia de 28 de ani care a condus autoturismul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule iar autoturismul i-a fost încredințat pentru a fi condus de către un bărbat de 26 ani, după ce în prealabil fusese  condus de către acesta.

La testarea celor doi din punct de vedere al prezenței alcoolul în aerul expirat, rezultatul a fost de 0,65 mg/l alcool pur pentru bărbat și 0 pentru conducătoarea auto. În consecință, bărbatul a fost condus la Spitalul Orășenesc Zărnești, unde i-a fost recoltată o probă biologică în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru încredințarea unui autovehicul pentru a fi condus pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere și conducere sub influența alcoolului, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web