Politic-Administrativ

Poșta, consilierii locali PNL și PSD

Partidul Social Democrat a făcut pentru pensionari mai mult decât au făcut PDL și PNL la un loc. Reamintim creșterile de pensii care au fost făcute în ultimii ani, și recenta mărire a punctului de pensie, de la 1000 la 1100 lei. Iar acesta  va mai creşte în următorii ani: în 2019 punctul de pensie va fi 1265 lei, în 2020 va fi 1775 lei. Ca să nu mai vorbim de un recent act normativ adoptat în Parlament, prin care, de la 1 octombrie, pentru circa 100 de mii de pensionari care au lucrat în condiții de lucru grele, încadrate la Grupa I și II, vor fi recalculate pensiile. Cât despre relația cu Poșta, din această lună pensionarii se vor putea baza clar pe o dată certă de virare a pensiilor, de vreme ce a fost stabilit ca toate să fie plătite până în data de 15 ale lunii.

În ceea ce privește situația pensionarilor din Noua și Dârste, suntem convinși că Poșta Română, prin dialog și colaborare, va găsi o soluție, astfel încât cetățenii să nu aibă de suferit și să își și eficientizeze activitatea.

Reamintim acelui consilier că pe vremea când era la PDL, aplauda inițiativa lui Traian Băsescu de a impozita pensiile și acum se folosește de problemele pensionarilor pentru a-și face imagine, poate pentru că este singurul consilier local condamnat definitiv pentru conducere sub influența alcoolului.

PSD Brașov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web