Sibiu - Alba - Covasna - Târgu Mureș

Pompierii de la ISU Sibiu au intervenit la 2 incendii si 2 accidente rutiere in doar 24 de ore

 Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu au intervenit, în ultimele 24 de ore, pentru stingerea a două incendii și salvarea victimelor ca urmare a producerii a două accidente rutiere. Totodată, echipajele SMURD din cadrul ISU Sibiu au intervenit pentru acordarea primului-ajutor calificat unui număr de 21 de persoane cu probleme medicale. Alte 14 persoane au fost asistate medical de către formațiunile SMURD din cadrul Serviciilor voluntare ale localităţilor Copşa Mică, Dumbrăveni şi Ocna Sibiului.

 

Seara trecută, la ora 21.20, un apel prin 112 a anunțat izbucnirea unui incendiu într-un apartament situat pe str. Rahova, municipiul Sibiu. Apelul a venit de la vecini, care au simțit miros de fum. Pentru localizarea şi lichidarea incendiului s-au deplasat imediat două autospeciale cuapă și spumă și o ambulanță SMURD. Incendiul a fost lichidat de către pompieri, în scurt timp, astfel încât acesta a cuprins numai o canapea aflată într-o încăpere a apartamentului. Proprietarul a fost găsit de către pompieri dormind. Acesta a primit îngrijiri medicale, deoarece a inhalat monoxid de carbon, refuzând transportul la spital. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de o țigară lăsată aprinsa.

În cursul nopții trecute, la ora 02.02, un alt apel prin 112 anunța un incendiu în municipiul Mediaș. Secţia de Pompieri Mediaş a intervenit, în municipiul Mediaş, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu care se manifesta la un autoturism și un chioșc alimentar din lemn. Pentru stingerea incendiului, pompierii au intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă. Incendiul a cuprins autoturismul, în totalitate, și chioșcul, pe o suprafață de aprox. 15mp, afectând bunurile din interiorul acestuia. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric produs la un conductor electric defect.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web