National

Pompier din Sibiu, decedat intr-un accident de circulatie in Salonic

Un eveniment tragic a umplut de durere sufletele colegilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu, care au pierdut un camarad de nădejde, un om deosebit, un salvator care nu a mai putut fi salvat.

Pompierii sibieni sunt profund îndurerați de pierderea unuia dintre colegi, un om cu experiență, un tânăr pentru care viața s-a încheiat brusc.

Vineri, 4 aprilie a.c., plt.maj. Bădici Florin, aflându-se în concediu de odihnă, a suferit un grav accident de circulație în timp ce se afla în zona Salonic, Grecia. În urma accidentului, acesta a decedat.

Bădici Florin s-a născut la data de 27 aprilie 1984, în oraşul Turnu Măgurele, judeţul Teleorman.

După absolvirea Școlii de subofițeri pompieri și protecție civilă de la Boldești, unde a ales cariera de salvator şi a îmbrăcat pentru prima dată haina militară, a fost încadrat în data de 31 iulie 2004, ca şi subofițer operativ în cadrul subunității de pompieri din Alexandria, urmând apoi să îndeplinească și funcții de conducător auto, comandant de echipaj și șef gardă intervenție stingere și în cadrul subunității de pompieri de la Turnu Măgurele.

Din data de 01 februarie 2017 a ales să își desfășoare activitatea de salvator la ISU Sibiu, ocupând funcția de comandant de echipaj și conducător auto în cadrul Detașamentului de pompieri Sibiu, perioadă în care s-a integrat foarte bine în echipa pompierilor sibieni.

Timp de peste 12 de ani, colegul nostru a participat la numeroase intervenţii, fiind permanent la datorie în nobila misiune pe care o au pompierii.

A plecat dintre noi la numai 33 de ani, cu liniştea şi împăcarea care l-au caracterizat întotdeauna.

Pentru cei care l-au cunoscut va rămâne permanent un model de conduită.

 

În semn de prețuire, cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “ Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu sunt alături de familia îndurerată, aducând un ultim omagiu celui care le-a fost un bun coleg şi prieten, rugându-l pe Dumnezeu să-i odihnească sufletul în liniște și pace, având convingerea că va fi un chezaș de onoare în ceata de îngeri salvatori, ce își continuă misiunea și veghează permanent asupra liniștii și siguranței noastre…

 

Dumnezeu să-l ierte şi să-i dea odihnă veşnică !

Condoleanțe familiei îndoliate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web