National

Pompe de incendiu, grupuri de pompare, hidranti sau sprinklere – solutii care te scapa de griji!

Domeniul stingere incendiu, nu mai este optional pentru nimeni. Chiar daca autoritatile ne obliga, cu totii suntem constienti de faptul ca preventia este oportuna! Si cum situatiile de incendiu sunt neprevazute, recomandat ar fi sa luam atitudine.

Specialistii Master Engineering te pot ghida cu succes in analiza proiectelor de incendiu si a solutiilor existente; iti pot configura si furniza pompele si grupurile de pompare incendiu  de care ai nevoie pentru a finaliza conform normelor antiincendiu propria ta instalatie de stingere incendiu.

Solutiile tehnice pot fi din cele mai simple pana la cele mai complexe, specifice fiecarei aplicatii in parte. De aceea specialistii nostri au la dispozitie pompe de incendiu din cele mai diverse, ce se pot configura  si furniza individual sau se pot integra in  grupuri de pompare incendiu. Oferta noastra cuprinde:

Pompe de incendiu, monobloc – executate compact, preponderent din otel carbon, pentru montaj orizontaj; pompe de debit si de presiune medie, livrabile ca si pompa de incendiu sau integrate in grup de pompare, inclusiv automatizarea aferenta. Marci de pompe propuse: Grundfos, Saer, Wilo, Lowara.

Pompe de incendiu, cu cuplaj – pompe de debit si de presiune, montate orizontal, ce echipeaza in special grupuri de pompare EN 12845, pentru sprinklere. Marci de pompe propuse: Grundfos, Saer, Lowara.

Pompe de incendiu, verticale, multietajate  – pompe de presiune, cu montaj inline, executate din otel carbon sau otel inoxidabil frecvent montate in cadrul grupurilor de pompare incendiu hidranti. Marci de pompe propuse: Grundfos, Saer, Lowara.

Pompe de incendiu, orizontale, multietajate  – pompe de presiune, cu montaj orizontal, utilizate in aplicatii de presiune, pentru debite mici de apa, in instalatii de stingere incendiu cu hidranti. Marci de pompe propuse: Grundfos, Saer.

Pompe submersibile – pompe multietajate, executate din otel carbon sau otel inoxidabil, ce se pot monta submersibil direct in bazinul cu apa de incendiu; pompele se livreaza cu manta de racire si accesorii, inclusiv tablou de comanda si protectie. Marci de pompe propuse: Grundfos, Saer.

Motopompe – pompe de incendiu, echipate cu motoare diesel si automatizarea aferenta pentru functionare in regim automat, ca si pompe de rezerva in instalatii de hidranti sau de sprinklere.

Grupuri de pompare incendiu hidranti – statii de pompare incendiu, ce se pot configura cu doua sau mai multe pompe principale, pompa de rezerva si eventual cu pompa pilot, utilizate in instalatii de stingere incendiu cu hidranti, interiori sau exteriori. Grup de pompare apa ce se livreaza complet accesorizat, conform normelor antiincendiu. Marci de pompe propuse: Grundfos, Saer, Wilo, Lowara.

Grupuri de pompare sprinklere – grupuri pompare incendiu, montate in instalatiile de stingere incendiu cu sprinklere, executate si certificate conform standardului EN 12845 sau UL/FM sau Vds, in functie de specificul aplicatiei si cerintelor asiguratorului; statie de pompare sprinklere cu pompe de incendiu configurate special, conform normelor antiincendiu, pompa actica, pompa de rezerva (electrica sau diesel) cu automatizare si accesorii individuale pe pompa. Marci de pompe propuse: Grundfos, Saer, Wilo, Lowara.

Grupuri de pompare drencere – sisteme de pompare executate la cerere sau conform EN12845, cu pompe monobloc  sau cu cuplaj, pentru debite si presiuni diverse, in functie de cerinte. Marci de pompe propuse: Grundfos, Saer, Wilo, Lowara.

 

Informatii privind solutiile propuse de compania Master Engineering regasesti  pe siturile www.solutiipomparefluide.eu si www.solutiipomparefluide.ro sau la adresa de email office@master-eng.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web