De ultimă oră

Polițist medaliat cu aur la Campionatul Național de Judo organizat de MAI

Un politist de la IPJ Brasov a fost medaliat recent cu aur la Campionatul National de Judo organizat de Ministerul Afacerilor Interne. Este vorba despre Remus Radu, politist in cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

”Colegul nostru este deținătorul a 11 titluri obținute pe parcursul timpului la această competiție, nu singurele din palmaresul său de sportiv profesionist care a debutat în activitatea competițională la vârsta de 10 ani.

În prezent acesta deține un rol activ în ședințele de instruire practică pe linie de tactică polițienească pe care polițiștii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale le desfășoară în beneficiul celorlalți colegi.  Acestea au drept scop creșterea capacității de răspuns a polițiștilor în situații care presupun folosirea forței și a mijloacelor din dotare și se adresează cu precădere colegilor de la poliția rutieră, ordine publică și poliția transporturi, cei mai expuși la evenimente cu potențial de a degenera în violență”, au declarat reprezentantii IPJ Brasov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web