InformațiiTurism-Utile

Poiana Brasov FIS Children Trophy restrictioneaza accesul pe partia Ruia si partia Subteleferic

Pe perioada 21-24.02.2018, accesul pe partia Ruia si partia Subteleferic va fi partial sau total restrictionat pentru organizarea si desfasurarea competitiei Poiana Brasov FIS Children Trophy, dupa cum urmeaza:

Pe data de 21-24.02.2018, accesul pe partia Ruia va fi partial restrictionat, aici fiind instalate culoare de antrenament/incalzire pentru participantii la concurs. Culoarele vor fi amplasate pe partea dreapta a partiei, ele fiind delimitate.
In perioda 21-22.02, Partia Subteleferic va fi complet inchisa pe culoarul de concurs de la pilonul 2 in jos pentru conservare.
Iesirea din partia Drumul Rosu spre telegondola se va putea face pe varianta 3E (ultima varianta de iesire din partia Drumul Rosu spre telegondola) si de asemenea pe varianta 3D (varianta care merge spre telescaunul Lupului) cu iesire in Drumul Albastru. De asemenea va exista un culoar de traversare a partiei Subteleferic in dreptul statiei inferioare a teleschiului Subteleferic, prin care se va putea face accesul spre partia Bradu.
Iesirea din partia Sulinar se va putea face atat catre partia Bradu cat si catre telegondola prin Zidul Mic si partea inferioara a partiei Drumul Rosu.

In zilele de concurs, respectiv 23-24.02.2018, Partia Subteleferic va fi complet inchisa, cu mentiunea ca nu va mai exista culoarul de trecere din partia Drumul Rosu spre partia Bradu, iar accesul din partia Drumul Rosu spre telegondola se va face exclusiv pe varianta 3D (varianta care merge spre telescaunul Lupului) cu iesire in Drumul Albastru, varianta 3E (ultima varianta de iesire din partia Drumul Rosu spre telegondola) fiind inchisa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web