EconomicInformații

(P)Fostul club Bamboo scos la licitatie. Vezi pretul!

Din ce in ce mai multi oameni de afaceri si-au orientat business-ul catre Brasov.  Incet, dar sigur, orasul de la poalele Tampei atrage din ce in ce mai multi afaceristi.   Acestia au sansa de a achizitiona la licitatie, spatiul in care a fost clubul Bamboo, in Racadau.  Alaturi de apartamente cu 2, 3, 4 camere si penthouse din cadrul complexului Tampa Gardens , spatiul fostului club isi asteapta cumparatorii.

Potentialul investitional al zonei este foarte mare.  In ultimele luni,  foarte multe studii realizate la nivel national considera Racadaul un cartier de top.  In primul rand, este considerat a fi printre cele mai sigure cartiere din tara.  Tot aici se respira si cel mai curat aer din Romania.  Mai mult, locuitorii din Brasov au parte si de cele mai bune facilitati medicale din tara.  In urma cu cateva zile, Racadaul a fost votat printre cele mai linistite cartiere din tara.

Fostul club are o suprafata de 1800mp, iar pretul este de 400.000 Eur0 plus TVA. Licitatia are la loc in fiecare zi de miercuri in Brasov, Str. Molidului nr 43b, Bl. B.  Persoanele interesate pot obtine informatii suplimentare la numarul de telefon 0735227874.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web