ActualitateInformații

Peste tot în marile orașe luminile de sărbători se aprind de pe 1 decembrie, doar la Brașov de pe 6. Ce spun brașovenii?

George Scripcaru face ce face in ultima perioada si iese in evidenta, dar in mod negativ. Nu prin lucruri bune, ci prin deciziile controversate. Una este legata de aprinderea luminilor de sarbatori tocmai de Mos Niculae. Daca in tara, mai peste tot, luminile festive se aprind de la 1 decembrie, cand este si Ziua Nationala a Romaniei, nu la fel stau lucrurile si la Brasov.

Partea proasta este ca in asa zisul ”oras de poveste”, nici macar acele lumini festive nu sunt peste tot. Astfel, pentru brasovenii mai in varsta care nu au avut norocul sa locuiasca in centru, sarbatorile de iarna nu aduc nimic nou in zona lor. Daca in marile orase din tara, aproape toate strazile principale sunt impodobite frumos cu ghirlande si lumini, la Brasov, conducerea Primariei a decis ca doar turistii si cei care locuiesc in centru sa poata admira luminile festive, nici macar acolo peste tot, fiind destul de sarac in lumini comparativ cu alte orase.

Din acest motiv, pe retelele de socializare, brasovenii isi spun nemultumirea fata de decizia primarului de a aprinde luminile mai tarziu. Internautii fac comparatie cu Sibiu, Cluj, Bucuresti, Iasi si alte orase care, de sarbatori, stralucesc datorita iluminatului festiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web