Brasov

Peste 500 de job-uri ofertate la targul de locuri de munca de la Aro Palace

Human Resources Consulting in parteneriat cu First Job School organizeaza pe 30 si 31 martie (joi si vineri) 2017 intre orele 09.00-18.00 cel mai mare targ de locuri de munca la hotel  Aro Palace Brasov. La eveniment vor fi prezente peste 50 de companii ce pun la dispozitia  persoanelor interesate de gasirea unui loc de munca dar si celor care doresc sa-si schimbe locul de munca actual peste 500 de pozitii vacante.

Ofertele de angajare sunt din majoritatea domeniilor de activitate vizand atat pozitii entry level cat si top management din: turism, alimentatie publica, IT, productie, administrativ, comert, servicii, etc. Angajatori de renume din judetul Brasov si Covasna cauta atat muncitori necalificati cat si specialisti in diverse domenii. De asemenea sunt oferte pentru persoanele care doresc sa lucreze in strainatate cu salarii pornind de la 1250 euro/luna, fara comision de recrutare si pentru studenti/absolventi. Organizatorii preconizeaza participarea a peste 2500 de candidati.

Organizatorii evenimentului  fac  parte dintr-un grup de firme existente pe piata de peste zece ani, recunoscute pentru serviciile de calitate oferite in domeniul formarii profesionale a adultilor si in domeniul resurselor umane. First Job school  a certificat peste 5000 persoane in diverse meserii, fiind lider de proiect in mai multe proiecte cu finantare europeana neramursabila iar Human Resources Consulting a recutat, consiliat si plasat peste 3000 persoane, fiind de asemenea atat lider de parteneriat cat si beneficiar al mai multor proiecte cu finanaatre europeana nerambursabila. Cele doua firme au experienta In a organiza evenimente de amploare, ele organizand si alte targuri de locuri de munca, conferinte, seminarii si campanii, de interes national, in domeniul resurselor umane si al formarii profesionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web