Brasov

Peste 150 de sportivi s-au înscris la Trofeul Țara Bârsei la Orientare

 

În acest weekend Brașovul este gazda celei de-a II-a ediții a trofeului Țara Bârsei la Orientare în alergare. Competiția este înscrisă în calendarul competițional al Federației Române de Orientare, fiind etapă în Campionatul Național de Orientare, la Brașov anunțându-si prezența cei mai buni sportivi din țară.
Competiția va vea două etape.
Sâmbătă 5 august va avea loc prima etapă în cartierul Noua din Brașov. Startul se va da la ora 15.00 în zona Sicorex și va fi o cursă de sprint urban, sosirea urmând să aibă loc lângă lacul din parcul Noua. Posturile sunt amenajate de organizatori atât în zona de oraș, cât și în parc, două posturi fiind chiar pe insulița din mijlocul lacului.
Duminică, 6 august, concursul se va muta în Poiana Brașov. Zona de start va fi amplasată în spatele sediului Poliției, lângă lac, startul urmând să se dea la ora 10.00. Sosirea și premierea vor fi lângă cabana Rossignol, cursa fiind una de distanță lungă.

La concurs vor participa sportivi legitimați din întreaga țară, la categorii începând cu 10 ani și până la peste 80 de ani. Amatorii sunt așteptați și ei la categoriile Open și Family. Inscrierile la aceste categorii se pot face și la fața locului.

Organizatorii competiției sunt CS Babarunca Săcele și Clubul Sportiv Universitatea Brașov. Persoane de contact Iuliu Dopovecz 0744 531 908 și Gheorghe Dinu 0742 138 055

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web