ActualitatePrim plan

Perchezitii la Casa Judeteana de Pensii si Spitalul Judetean Brasov. Posibile combinatii pe „spatele” persoanelor decedate

Perchezitii la doua institutii publice din Brasov.

„Astăzi, 21 iunie a.c., ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciile Județene Anticorupție (S.J.A.) Brașov, Covasna și Harghita, sub coordonarea procurorului competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, au desfășurat pe raza județului Brașov un număr de 14 percheziții vizând două instituții publice și 3 societăți comerciale, dintre care una având ca obiect de activitate “desfășurare activități de pompe funebre“ și 9 la domiciliile unor persoane.

În cauză sunt efectuate acte de urmărire penală cu privire la săvârșirea infracțiunilor de luare de mită, dare de mită, evaziune fiscală, fals intelectual, fals în înscrisuri oficiale și abuz în serviciu.

Dosarul a fost inițiat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov, ca urmare a difuzării unui material în media audio-vizuală, la care, în anul 2017, a fost coroborat un apel la call center anticorupție al D.G.A. – 0800.806.806.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale”, se arata intr-un comunicat de presa al D.G.A. Din primele informatii se pare ca este vorba despre Casa Judeteana de Pensii Brasov si Spitalul Clinic Judetean Brasov. Se pare ca este vorba despre „combinatii” intre cele doua institutii publice si cateva firme de pompe funebre,miza fiind persoanele decedate. Din pacate, din nou este implicat Spitalul Judetean Brasov, institutie aflata in „parohia” Consiliului Judetean Brasov. Desi sunt probleme mari scoase la suprafata de catre presa, conducerea CJ se multumeste doar sa „ranjeasca” in fata jurnalistilor vorbind non-stop de aeroport, uitand ca are si alte institutii de care trebuie sa aiba grija.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web