Lifestyle

Percheziții la Moieciu de Jos. Un azil, in „zodia” penalului!

Politistii si procurorii brasoveni efectueaza in acest moment perchezitii la un azil din Moieciu de Jos. Este vorba despre azilul Zodiac Tour. Din primele informatii, sunt suspiciuni de evaziune fiscala, dar nu numai.

„In cazul perchezitiiei din Moieciu de Jos au foat ridicate toate documentele referitoare la serviciile prestate precum si toate contractele incheiate cu beneficiarii si urmeaza a fi verificate”, au spus reprezentantii IPJ Brasov.

Precizam ca in ultima perioada au existat sesizari cu privire la activitatea acestui azil, dar si legate de comportamentul proprietarilor. Un brasovean sustine ca, desi a incercat in repetate randuri sa ia legatura cu bunica lui, care se afla internata la azilul Zodiac, nu a reusit, fiind dus cu vorba de pe o zi pe alta. Brasoveanul a depus o plangere la Politia din Moieciu. ”Comportamentul persoanei care se ocupa de azil lasa de dorit. In primul rand, ne-a vorbit intr-un mod vulgar, cuvinte care nu le pot reproduce. Apoi, nu ne-a lasat sa ne vedem bunica, desi noi am venit din Grecia special pentru acest lucru. Am ajuns sa platim si sa nu fim lasati sa ne vedem ruda internata aici. Nu am mai auzit asa ceva. Sunt multe nereguli la acest azil, insa, sper ca organele abilitate sa scoata la iveala tot ce se intampla acolo. Nu vreau sa mai ajunga si altii in situatia mea”, a declarat Constantin Tuhut.

Ce am gasit pe internet despre azilul Zodiac?

Comentarii la adresa azilului sunt postate si pe cunoscutul site ”www.amfostacolo.ro .

”Proprietarul Pensiunii (transformata azi in Azil de Batrani Paradisul Montan), D.M.C, nu numai ca nu-ti ofera serviciile promise, dar pur si simplu te agreseaza – limbaj suburban, intrare neautorizata in camere, decuplare electricitate, chemat firma de securitate!

MOTIVUL INVOCAT? I s-a parut ca s-a trantit o usa!!! Si asta in conditiile in care toata pensiunea era ocupata doar de grupul nostru! Un grup exemplar, care nu a spart nici macar un pahar, dara-mi-te sa faca altceva!

Nu ni s-a mai intamplat asa ceva, nici in tara, nici in strainatate! Depaseste limitele imaginatiei!

In toiul noptii (ora 3 dimineata!) se racnea pe holuri „sa ne strangem lucrurile si sa plecam ACUM ca e pensiunea ei si face ce vrea! ”

Ni s-a comunicat ca are camere de filmat si microfoane in camere si are „dovezi”! Tind sa cred ca acesta era motivul real al isteriei: asculta ce se discuta in camere si nu era multumita de „feed-back”!

Am fost nevoiti sa apelam 112 pentru ca aveam de-a face cu o agresiune in toata regula! Evident echipajul de politie a constatat ca are de-a face cu oameni decenti carora pur si simplu li se incalca cele mai elementare drepturi de turisti!

Chiar si firma de securitate (platita de dansa) ce era instigata sa intre peste noi in camere, a trebuit sa-i comunice ca nu e legal si ca nu pot face acest lucru! In acel moment a intrat neautorizata in camere sa incerce sa scoata cu forta unul din colegi care a avut „tupeul” sa o roage sa iasa afara din camere si sa ne respecte dreptul la intimitate!

Dimineata ne-a incuiat usa si, pentru motivul ca nu am mai avut nicio incredere sa servim micul dejun, ni s-a cerut sa „ne facem bagajul si sa plecam” la ora 9.00 desi camerele erau platite pana la 12.00.

Stiu ca pentru un om cat de cat normal la cap, pare absolut IREAL ce povestesc, dar fac aceasta recenzie (e prima data in viata cand mi-am luat timp sa o fac!) pentru ca vreau sa nu mai treaca nimeni prin ce am trecut noi!

In incercarea de a-si sterge urmele, acum proprietara transforma pensiunea in Azil de batrani Paradisul Montan – Nu duceti batranii acolo! Oamenii aceia sunt capabili de orice! Inainte de a lua orice decizie, faceti search serios pe google si veti constata ca nu sunt sigurul om siderat de comportamentul execrabil al celor de la Pensiunea Perla (actualmente Paradisul Montan) !”, scrie un client Perla.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web