Politic-AdministrativPrim plan

Pentru parlamentarii din coaliția USR-PNL, doar proiectele primăriilor USR contează în județul Brașov

Voi i-ati votat, dar ei au considerat că doar Municipiul Brașov și orașul Victoria trebuie să primească bani de la bugetul de stat.

Doar două UAT-uri din județul Brașov au primit bani de la bugetul de stat. Este vorba despre Primăria Brașov și Primăria Victoria, ambele conduse de primari USR. Chiar dacă în județ sunt proiecte mult mai importante de realizat decât cumpărarea unor terenuri și reabilitarea termică a unor blocuri sau eficientizarea energetică a unor imobile, guvernanții și mai apoi parlamentarii aflați la putere au considerat că banii trebuie să meargă într-o singură direcție: USR!

Astfel, Municipiul Brașov va primi 29 de milioane de lei (USR), iar Primăria Victoria va primi 2 milioane lei (USR).

29 de milioane pentru ”Achiziție terenuri în scopul amenajării unor noi zone industriale- 10.000 mii lei , 9.619 mii lei pentru:

”Reabilitare fațade 19 imobile” : Laminoarelor nr.6, I.Maniu nr.52, Fundăturii nr.2, bl.9 , Prunului nr.28b ,
Ștefan cel Mare și Sfânt nr.16, Mica nr.23 , Prunului nr.18 , Școlii nr.11, Aleea Constructorilor nr.1,
Fundăturii nr.2, bl.1 , Fundăturii nr.2, bl.2, Fundăturii nr.2, bl.3, Fundăturii nr.2, bl.4 , Fundăturii nr.2, bl.5
, Fundăturii nr.2, bl.6 , Fundăturii nr.2, bl.7, Fundăturii nr.2, bl.8, Fundătura Harmanului nr.20, Timi ș Triaj
nr.20 și 9.900 mii lei pentru finanțarea reparațiilor capitale la Pasaj Fartec”.

2 milioane lei pentru  ” Finanțarea obiectivului ”Amenajare parc zona de locuințe str. Pieței și Aleea Bujorului ”-104 mii lei , pentru finanțarea obiectivului ”Lucrări eficientizare energetică imobil Grădiniță”- 324 mii lei , pentru finanțarea obiectivului ” Lucrări eficientizare energetică imobil corp L Liceul Drăgușanu” – 222 mii lei , pentru finanțarea obiectivului ”Execuție rețea apă cartier locuințe str. Avram Iancu, str. Badea Cârțan, str. Octavian Paler, str. Grigore Moisil” – 80 mii lei , pentru finan țarea obiectivului ”Execuție rețea canalizare cartier locuințe str. Avram Iancu, str. Badea Cârțan, str. Octavian Paler, str. Grigore Moisil ”-204 mii lei , pentru finanțarea obiectivului ”Execuție străzi și alei pietonale cartier locuințe str. Avram Iancu, str. Badea Cârțan, str. Octavian Paler, str. Grigore Moisil”-754 mii lei și pentru finanțarea obiectivului
”Închidere depozit deșeuri Victoria – AFM” – 317 mii lei ”.

Până și deputatul Tudor Benga și-a dat seama de teatrul ieftin jucat în Parlament de colegii săi aflați la putere. ”Bugetul adoptat este un pas corect, pe cât posibil în an de pandemie, pentru a readuce România pe șine. Maniera în care a fost adoptat însă are nevoie de cu totul alt spirit pentru a ne asigura că efectiv schimbăm foaia și începem să curățăm putregaiul instituțional profund care a marcat țara asta în cei treizeci de ani post-decembriști”, a scris pe pagina sa de facebook deputatul USR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web