InformațiiPolitic-Administrativ

Pentru o Românie normală…Alți doi meseriași de partid la IAR Ghimbav…Indemnizații grase pentru liberalii Donțu și David

Numai meseriași ajung la IAR Ghimbav. Cum culoarea politică a Guvernului s-a schimbat, imediat a început și schimbarea administratorilor de la instituțiile statului. La fel s-a întâmplat și la IAR Ghimbav, acolo unde PNL Brașov a trimis doi meseriași, pe Mihai Donțu, fostul parlamentar condamnat pentru un accident mortal și pe Dragoș David, șeful de la Agenția Metropolitană Brașov, o instituție care trăiește pe spinarea primăriilor din județ, dar cu un management care lasă de dorit.

Câtă treabă au cei doi cu avioanele…Dumnezeu știe, important este că trebuia să mai încaseze cineva niște indemnizații babane de la stat, că doar institutiile sunt ca niște vaci de muls pentru politicieni. Așa s-au obișnuit liderii formațiunilor politice din România, să trăiască pe spatele statului. Inclusiv cei doi, care s-au lipit de banii de la stat.

Ministerul Economiei a transmis către IAR Ghimbav lista cu administratorii provizorii care urmează a fi numiți pentru următoarele luni.

“Se aprobă indemnizaţia brută fixă lunară cuvenită administratorilor provizorii neexecutivi, aceasta reprezentând media salariilor medii brute lunare pe ultimele 12 luni comunicate de Institutul Naţional de Statistică pentru ramura construcţiilor de maşini, cod CAEN 3030 “Fabricarea de aeronave si nave spațiale“ (corespunzătoare obiectului principal de activitate al IAR SA).” se arată pe site-ul IAR Ghimbav.

În concluzie, declarațiile lui Ludovic Orban care susținea că va băga profesioniști pe funcții, nicidecum oamenii de partid, este o mare, mare vrăjeală. În 3 luni, PNL Brașov și-a pus prefect, director la DSP, director la Poștă, Secretar de Stat la Ministerul Dezvoltării, administratori la IAR Ghimbav, administrator public la Râșnov. Întâmplător, cu mici excepții, toți sunt membrii de partid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web