Brasov

(P)Coresi Avantgarden – un concept smart (FOTO)

Privind în viitor, Immochan și Kasper Development au înțeles că Brașovul are nevoie nu doar de blocuri de locuințe, ci și de spații verzi pentru petrecerea timpului liber, de o grădiniță, de spații sociale și mai ales de locuri de joacă pentru cei mici. În calitate de urbaniști, nu doar de dezvoltatori imobiliari cu competențe complementare, cei doi asociați vizează animarea de comunități urbane, venind în întâmpinarea nevoilor oamenilor și orașelor.

 

Blocurile dispun de a o arhitectură modernă, iar culoarea fațadelor oscilează între culori neutre și o paletă cromatică plină de viață. Întregul concept arhitectural pornește de la joacă și de la volumetrie, urmărind să modeleze spațiul urban pentru a-l transforma într-un loc pe care să-l numești firesc acasă.

 

Începând din acest an vor fi deschise la parterul blocurilor din Faza 1 cabinete stomatologice sau notariale, saloane de înfrumusețare, servicii de care au nevoie locuitorii unui cartier și care vin în completarea ofertei centrului comercial Coresi Shopping Resort din apropiere.

 

Artera pietonală care traversează complexul – aleea delimitează etapa a doua de cea de-a treia – imprimă o notă de dinamism, încurajând astfel un stil de viaţă activ și având intenția de a crea în cartier o „stare de bine”. Spaţiile verzi și aleea ce leagă zona comercială de cel mai mare parc al orașului oferă oportunităţi care încurajează un stil de viaţă activ, prin plimbări, alergare, exerciţii fizice, ciclism etc., inclusiv deplasări pe rutele dintre zonele locuite şi zona de birouri sau facilităţile publice.

 

În actualul context al schimbărilor rapide, al mediului digitalizat care ne influenţează viaţa, ne dinamizează mediul, se fac constant eforturi de adaptare a proiectului la exigenţele lumii de mâine. În primele doua etape ale proiectului au fost prevăzute 1.000 de apartamente. Acestea și-au găsit proprietari în aproximativ 1 an și jumătate, semn că brașovenii ai înțeles și au îmbrățisat conceptul. Dezvoltatorii Coresi Avantgarden – Immochan și Kasper Development – au obținut certificarea clasa A din punct al performanţei energetice pentru locuințe, ceea ce se traduce în reducerea cheltuielilor la încălzire pentru clienți. Fiind un proiect mare și cu impact asupra orașului, au fost gândite și proiectate multiple îmbunătăţiri ale pereţilor, plafoanelor şi podelelor. Opțional se poate opta pentru încălzire în pardoseală. Centralele termice în condensare sunt de ultimă generație, cu un design modern, ecran tactil și intuitiv și oferă fiabilitate și eficiență ridicată pe întreaga durată de viață. Tehnologia de încălzire în condensare şi accesoriile de termoreglare asigură eficiență și performanțe de Clasă A+. Complexul este construit din materiale de cea mai bună calitate, oferind cumpărătorului alternativa unei investiții rezidențiale durabile, ce îi va oferi confort pe termen lung.

Dezvoltatorii construiesc un proiect smart, adaptat standardelor de mâine din toate punctele de vedere. De la utilități la eficiență energetică și dotări totul este conectat. În plus proprietarii pot opta pentru integrarea unui sistem Smart Home în locuință, pe care îl pot gestiona prin intermediul unei aplicații mobile. Avantajele se traduc în costuri mai reduse la întreținere pe termen mediu și lung.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web