De ultimă oră

Parada „Oktoberfest” deviaza maine traseul autobuzelor 5, 14, 24 și 28

Joi, 07 septembrie 2017, timp de aproximativ o oră, în intervalul aproximativ 16.20 – 17.20, autobuzele de pe liniile 5, 14, 24 și 28 vor circula pe un traseu deviat pe Strada De Mijloc, schimbarea fiind determinată de desfășurarea pe Strada Lungă, pe sensul de deplasare spre Bartolomeu, a paradei ”Oktoberfest”.

În aceste condiții, autobuzele de pe liniile menționate vor ajunge în zona Bartolomeu parcurgând integral Strada De Mijloc și vor opri în trei stații temporare, amenajate de RATBV S.A. în zone care corespund următoarelor stații de pe Strada Lungă: Bisericii Române, Memorandului și Carierei.

Pe sensul de deplasare spre centrul orașului toate mijloacele de transport în comun vor circula pe traseele cunoscute și conform orarelor obișnuite. Ne cerem scuze călătorilor pentru disconfortul creat și îi asigurăm că imediat după finalizarea paradei vom reveni la traseul obișnuit de deplasare. În ceea ce privește orarele de circulație ale celor patru linii, acestea vor suporta modificări nesemnificative.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web