EconomicInformații

(P) Tampa Gardens: din turisti in proprietari de apartamente la munte (VIDEO)

Sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi si unde este oare mai frumos sa le petreci decat la munte?    Vrei sa investesti intr-un apartament la Brasov?  Vrei sa te simti ACASA ca in vacanta?  Sa fii la o distanta mica de Poiana Brasov si de Predeal, Sinaia sau Busteni?  Acum este momentul!  In complexul Tampa Gardens din Racadau, Brasov, vei gasi apartamentul perfect de vacanta.  Nu iti vei mai face decat planuri de investitie!  Inscrie-te la licitatiile pentru apartamentele din complex si noi te ajutam sa te transformi dintr-un simplu turist in proprietar cu acte în regula.  Nu mai spunem ca te vei bucura si de o investitie imobiliara in portofoliu.

 

Oferte pentru toti: apartamente cu 2, 3, 4 camere si penthouse-uri

 

Oferta este foarte variata.  Sunt scoase la licitatie atat apartamente cu 2, 3, 4 camere, cat si penthouse-uri.  Locuintele sunt mai mult decat spatioase.  De exemplu, apartamentele cu 2 camere au o suprafata cuprinsa intre 56.6 si 75.3mp.  Locuintele cu 3 camere au suprafata maxima de 106.97 mp, cele cu 4 camere 126.3 mp.  Penthouse-urile  insemna adevaratul rasfat imobiliar, oferind viitorilor proprietari o suprafata de nu mai putin de 239.9 mp. Pretul apartamentelor cu doua camere incepe de la 48.000 Euro+ TVA 5%.

 

Cum va puteti inscrie la licitatie?

 

Licitatia are la loc in Brasov, Str. Molidului nr 43b, Bl. B, et. 3, ap. 47B, jud. Brasov, in fiecare zi de miercuri.  Caietele de sarcini pot fi obtinute de la lichidatorul judiciar. Persoanele interesate pot obtine informatii suplimentare la numarul de telefon 0735.227.874 si au obligatia de a-si procura caietele de sarcini si de a depune garantia de participare de 10% din valoarea activului, cu 24 de ore inainte de data licitatiei.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web