ActualitateInformații

(P) Investiti in cea mai verde zona a Brasovului! Apartamente scoase la licitatie in complexul Tampa Gardens!

Cand vine vorba de achizitia unui apartament, spatiul verde aflat in apropiere este unul dintre considerentele importante de care se tine seama. Oare cate dintre apartamentele scoase la vanzare in Brasov se pot bucura cu adevarat de atata spatiu verde, precum cele din complexul Tampa Gardens din Racadau? Si nu vorbim doar de cativa copaci, ci de munti in toata splendoarea lor!  Complexul Tampa Gardens se bucura de o locatie de exceptie, chiar langa munte.  Cum ar fi sa va simtiti zilnic in vacanta, relaxati, in propriul apartament?

 

Investiti intr-un cartier extrem de popular in statisticile imobiliare!  In ultimele luni, foarte multe studii realizate la nivel national considera Racadaul un cartier de top al Romaniei .  Acesta ofera cele mai multe facilitate de agreement locuitorilor din zona.  Mai mult, Racadau a fost votat a fi printre cele mai sigure si curate cartiere din tara. Cu muntele alaturi, aici se respira si cel mai curat aer din Romania.

 

Suprafete generoase la preturi accesibile: apartamente cu 2, 3, 4 camere si penthouse-uri

 

Cand vine vorba de apartamentele din complexul Tampa Gardens scoase la licitatie, oferta este foarte variata si preturile accesibile.  Sunt scoase la licitatie atat apartamente cu 2, 3, 4 camere, cat si penthouse-uri.  Locuintele sunt mai mult decat spatioase.  De exemplu, apartamentele cu 2 camere au o suprafata cuprinsa intre 56.6 si 75.3mp.  Locuintele cu 3 camere au suprafata maxima de 106.97 mp, iar cele cu 4 camere 126.3 mp.  Penthouse-urile inseamna adevaratul rasfat imobiliar, oferind viitorilor proprietari o suprafata de nu mai putin de 239.9 mp. Pretul apartamentelor cu doua camere incepe de la 48.000 Euro+ TVA 5%.  Este acceptat si creditul Prima Casa. Apartamentele cu trei camera pornesc de la 72.000 Euro, iar cele cu 4 camere de la 85.000 Euro.  Penthouse-urile se vand cu suma de 190.000 de Euro.

 

Locatia este una de exceptie, blocurile din complexul Tampa Gardens fiind situate chiar in mijlocul naturii.  Mai mult, distanta pana in centru se poate parcurge cu masina in mai putin de 10 minute.  Traficul este mult mai decongestionat decat cel din alte zone ale Brasovului (Tractorul, Calea Bucuresti).   Fie ca sunteti in cautarea unei locuinte de vacanta sau a unui apartament pe care sa il inchiriati, avem cea mai buna solutie pentru dumneavoastra! Departe de poluare si de aglomeratia urbana, apartamentele de la poalele muntelui ofera o priveliste de vis.

 

Licitatie si pentru fostul club Bamboo

 

Aveti un plan de afaceri si va trebuie un spatiu situat intr-o zona deosebita a Brasovului, cu multiple avantaje urbane?  Afaceristii din Brasov si nu numai au sansa de a achizitiona spatiul in care a fost clubul Bamboo.  Acesta are o suprafata de 1800mp, iar pretul este de 400.000 Euro plus TVA.

 

Licitatii saptamanale

 

Atat licitatiile pentru apartamente, cat si pentru spatiul Bamboo au loc saptamanal, miercurea, in Brasov, Str. Molidului nr 43b, Bl. B. Persoanele interesate pot obtine informatii suplimentare la numarul de telefon 0735227874.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web