EconomicInformații

(P) Investiti in 2018 in cea mai verde zona a Brasovului! Apartamente scoase la licitatie in complexul Tampa Gardens!

Vreti ca anul 2018 sa va gaseasca in casa noua? Daca sunteti in cautarea unui apartament spatios, confortabil, aproape de munte si cu o priveliste spectaculoasa, alegeti unul din apartamentele din complexul Tampa Gardens din Racadau, Brasov.

Optati pentru natura, ca stil de viata pentru familia dumneavoastra?  Vreti un camin inspirit din natura in adevarata zona verde a Brasovului?

Oferte pentru toti: apartamente cu 2, 3, 4 camere si penthouse-uri

Oferta este foarte variata.  Sunt scoase la licitatie atat apartamente cu 2, 3, 4 camere, cat si penthouse-uri.  Locuintele sunt mai mult decat spatioase.  De exemplu, apartamentele cu 2 camere au o suprafata cuprinsa intre 56.6 si 75.3mp.  Locuintele cu 3 camere au suprafata maxima de 106.97 mp, cele cu 4 camere 126.3 mp.  Penthouse-urile  insemna adevaratul rasfat imobiliar, oferind viitorilor proprietari o suprafata de nu mai putin de 239.9 mp. Pretul apartamentelor cu doua camere incepe de la 48.000 Euro+ TVA 5%.  Este acceptat si creditul Prima Casa.

Finisajele sunt de cea mai buna calitate.  Apartamentele detin centrala de apartament care este montata intr-un spaţiu special amenajat, in afara apartamentului, astfel încat sa nu influenţeze design-ul apartamentului si sa confere un grad ridicat de siguranta. Fiecare cladire este prevazuta cu cate două lifturi.

Ansamblul rezidenţial Tampa Gardens este situat în Brasov, în cartierul Răcădău, considerat a fi unul dintre cele mai sigure cartiere din Romania.  Locatia este una de exceptie, blocurile fiind situate chiar in mijlocul naturii.  Mai mult, distanta pana in centru se poate parcurge cu masina in mai putin de 10 minute.  Traficul este mult mai decongestionat decat cel din alte zone ale Brasovului.  Cartierul Racadau detine una dintre cele mai bune scoli din municipiu (scoala nr 25).

 

Cum va puteti inscrie la licitatie?

Licitatia are la loc in Brasov, Str. Molidului nr 43b, Bl. B, et. 3, ap. 47B, jud. Brasov, in fiecare zi de miercuri.  Caietele de sarcini pot fi obtinute de la lichidatorul judiciar. Persoanele interesate pot obtine informatii suplimentare la numarul de telefon 0735.227.874 si au obligatia de a-si procura caietele de sarcini si de a depune garantia de participare de 10% din valoarea activului, cu 24 de ore inainte de data licitatiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web