Actualitate

(P) Coresi Avantgarden, adevărate experiențe de viață

ExperienȚe de viata, nu doar locuințe. Kasper Development a reușit cu succes să ofere oamenilor moderni un mini oraș chiar în inima Brașovului.
Dezvoltatorul imobiliar Kasper Development a revoluționat piața imobiliară, reușind să ofere un loc modern unde să vrei să trăiești cu adevărat alaturi de cei dragi, să ai parte de confort și de experiențe de viață. Achiziția unui apartament este mereu o decizie emoțională. Nu vorbim doar de o proprietate imobiliară, ci de un loc care va deveni acasă, un loc unde vei crea amintiri, unde vei petrece momente importante împreună cu familia, prietenii.
Nu trebuie neglijata nici rentabilitatea investitiei imobiliare. Locatia reprezinta elementul cheie.
In acest moment, Coresi Avantgarden este singurul ansamblu rezidențial din România, integrat armonios între un Shopping Resort și un campus modern de birouri. Ingeniosul proiect imobiliar reda Brașovului și locuitorilor săi 8% din suprafața orașului. In cateva clipe traversezi strada și ajungi într-un centru comercial, unde găsești toate serviciile de care ai putea avea nevoie: magazine, cafenele, restaurante, cinema, hypermarket, servicii de beauty & întreținere, agenție de turism, locuri de joacă și zone de relaxare. Mai încolo, Coresi Street completează oferta cu showroom-uri de mobilier sau electrocasnice, accesorii, dar și o sală de sport și fitness.
Nu este nevoie să apelezi la mașină și să pierzi timp în trafic. Coresi Avantgarden este singurul ansamblu din țară traversat de o alee pietonală generoasă, denumită de iubitorii ei „Republicii 2” a Brașovului. Aleea Aviatorilor cuprinde cafenele sic  și spații comerciale care oferă servicii complementare și utile tuturor locuitorilor din zonă.
Educația reprezinta o prioritate. In acest sens, unul dintre centrele de greutate pentru familiile din Coresi Avatgarden este centrul educațional Cartier Hub Coresi-Learnex. Acesta a de devenit un model principal de referință pentru o comunitate sănătoasă. Contribuția Cartier Hub în comunitate este extrem de mare, ținând cont că derulează programe educaționale pe tot parcursul săptămânii și anului școlar, inclusiv în vacanțe prin programul Școala de Vacanță. În centrul educațional activează profesori și voluntari dedicați pentru atelierele copiilor. Și părinții au dorit sa se implice, iar unul dintre tați se ocupă acum de implementarea unei aplicații care digitalizează și automatizează procedurile de înregistrare a prezenței cursurilor de robotică, pentru un acces mai ușor al părinților și monitorizarea activității.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web