EconomicInformații

(P) Apartamentele din complexul Tampa Gardens, echilibrul perfect intre NATURA si ACASA! (VIDEO)

Cand vine vorba de achizitia unui apartament, spatiul verde aflat in apropiere este unul dintre considerentele importante de care se tine seama.  Daca v-am spune ca puteti avea sansa de a locui chiar la poalele Tampei, intr-o zona aerisita, nu inconjurati de betoane?  Oare cate dintre apartamentele scoase la vanzare in Brasov se pot bucura cu adevarat de padure, de munte, precum cele din complexul Tampa Gardens din Racadau?

Inscrieti-va la licitatiile din fiecare miercuri pentru apartamentele din complexul Tampa Gardens si nu veti achizitiona doar o locuinta, ci veti adopta un STIL SANATOS de viata pentru voi si familia voastra. Desi este aproape de centru, la doar 10 minute cu masina, complexul Tampa Gardens din Racadau respecta din plin dorinta omului modern, aceea de a nu se simti sufocat de expansiunea rapida a blocurilor si de trafic. In schimb, locatia este una de exceptie, la poalele muntelui, oferind rezidentilor intimitatea si linistea de care au nevoie.

Diferite tipuri de apartamente in acelasi ansamblu

Complexul Tampa Gardens din Racadau vine cu ceva nou pe piata imobiliara si anume, diferite tipuri de apartamente pentru proprietari cu nevoi locative diferite, in cadrul aceluiasi ansamblu. Daca aveti copii, cele mai portivite ar fi apartamentele cu 3 camere. Daca sunteti la inceput de drum si va ganditi mai mult la cariera, apartamentele cu 2 camere sunt ceea ce cautati. De ce sa platiti chirie luna de luna, cand puteti sa va achizitionati un apartament cu 2 camere intr-un cartier curat, sigur, aproape de centru, in care aveti acces la nenumarate facilitati urbane? Bonus, o priveliste de vis asupra muntilor. Daca doriti un apartament cu adevarat luxos, in care sa va simtiti permanent in vacanta, cu spatii exterioare de vis, alegeti un penthouse la ultimul etaj.

Nu uitati ca ansamblul reuneste toate conditiile pentru o viata implinita intr-un mediu sanatos, linistit, cu aer curat, ferit de zgomotul traficului intens, dar aproape de centrul Brasovului, de magazine, scoli, gradinite, farmacii, sali de sport, restaurante.

Persoanele interesate de achizitionarea unui apartament in complexul Tampa Gardens din Racadau se pot inscrie la licitatiile din fiecare miercuri si pot obtine informatii suplimentare la numarul de telefon 0735227874. Nu neglijati potentialul investitional al zonei si optati pentru apartamente de inspiratie naturala!

Fiti mereu in vacanta chiar de ACASA!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web